CD ROM Nasıl Açılır

aksuhdburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Benim Eski Bir Bilgisayarim var artik calismiyor cd kutusndada cd m kalmis onemli cd onu nasıl cikartabilirim gerekirse parcalaya bilirim nolur cevap yazin

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Benim Eski Bir Bilgisayarim var artik calismiyor cd kutusndada cd m kalmis onemli cd onu nasıl cikartabilirim gerekirse parcalaya bilirim nolur cevap yazin
İğne deliği var mı aynı yeni telefonlardaki gibi SIM ve microSD yatağını açabilmek için? Var ise iğne ile açmayı deneyin.

aksuhdburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Varda denedim olmadı gerekirse parçalayabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İğne deliği var mı aynı yeni telefonlardaki gibi SIM ve microSD yatağını açabilmek için? Var ise iğne ile açmayı deneyin. Ahahhahaha
Varda denedim olmadı gerekirse parcalarım

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Alt kasayı aç oradan Cd sürücüsünü bilgisayardan çıkar. Daha sonra dikkatli bir şekilde açmayı dene. Olmazsa ve eğer kullanmayacaksan bir daha şiddete başvurarak açabilirsin. Aşağıya cd sürücüsünü nasıl çıkarman gerektiği ile ilgili bir video örneği koyuyorum.

aksuhdburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Alt kasayı aç oradan Cd sürücüsünü bilgisayardan çıkar. Daha sonra dikkatli bir şekilde açmayı dene. Olmazsa ve eğer kullanmayacaksan bir daha şiddete başvurarak açabilirsin. Aşağıya cd sürücüsünü nasıl çıkarman gerektiği ile ilgili bir video örneği koyuyorum.
Ya Reis Masaüstü Bilgisayar Da Nasıl Yapacağım

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483