Özellikleri nedir?arkadaşlar benim eski bir tane notebok um var ona windows xp atacağım cd ve usb yl uraşmamak için internetten üzerinden format nasıl atıldığını bilmediğim için size soruyorum eğer cevap verirseniz sevinirim
xp isosu varsa rufustan yapabilirsin ama ufei olmadığı için o laptopta dosya sistemi kısmını mbr yapacaksın yanlış hatırlamıyorsamarkadaşlar benim eski bir tane notebok um var ona windows xp atacağım cd ve usb yl uraşmamak için internetten üzerinden format nasıl atıldığını bilmediğim için size soruyorum eğer cevap verirseniz sevinirim
sistemim çok düşük içinde windows 7 var ama bir vide bile izleyemiyorum 1.5 GB RAM İNTEL CELERON YADA PENTİUMXp kurmamanızı tavsiye ederim, pc'nin özellikleri nedir?
1.5 GB RAM İNTEL CELERON YADA PENTİUM TAM HATIRLAMIYORUMXp kurmamanızı tavsiye ederim, pc'nin özellikleri nedir?
1.5 GB RAM İNTEL PENTİUM YADA CELERON TAM HATIRLAMIYORUMÖzellikleri nedir?
FLAS BELLEKLE DENEDİM BİR ÇOK KEZ AMA OLMADI CD İLE YAMAM LAZIMxp isosu varsa rufustan yapabilirsin ama ufei olmadığı için o laptopta dosya sistemi kısmını mbr yapacaksın yanlış hatırlamıyorsam