Ccleaner 2.34.1200

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
CCleaner1.png

Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.
"Cleaner" isimli sekme bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olan temizlik bölümü. İki alt bölümden oluşan temizleme bölümünde Windows ve Uygulamalar isimli iki bölüm ile karşılaşıyorsunuz. İlk bölüm "Windows" işletim sisteminizin özellikleri ve ona bağlantılı olan yazılımlarla (Internet Expolrer, Windows Explorer) ilgili temizlik seçeneklerini belirleyebildiğiniz bölüm.
İkinci bölüm "Uygulamalar" ise bilgisayarınızda yüklü olan programların (Mozilla Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları ve yarattığı çöp dosyaları temizlemenize yardımcı oluyor.
Bilgisayarınızdaki işletim sistemi ve yazılım temizliğini gerçekleştirdikten sonra Kayıt Defteri (Registry) bölümünüzdeki bütünlüğü sağlayarak sisteminizin performansınızı daha da arttırabilirsiniz. Kayıt Defteri bölümünde DLL Dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları vb. seçenekler ile işletim sisteminizdeki sorunları tarayabilir ve bunları CCleaner'a çözdürebilirsiniz.
Release notes

v2.34.1200 (26 Jul 2010) - Extended cookie cleaning to include HTML5 Web Storage.
- Improved Index.dat cleaning by deleting ones not locked by the system.
- Improved "Install date" detection and accuracy for Uninstall Tool.
- Improved file lock detection when analyzing to avoid false reporting.
- Improved scrolling for list control to avoid repaint problems.
- Improved cleaning of Recycle Bin.
- Improved jumplist support to avoid possible UI lock.
- Updated eMule cleaning.
- Minor bug fixes.

System Requirements

Runs on Microsoft Windows 7, Vista, XP, 2000 and 98. Including both 32-bit and 64-bit versions.

http://forum.shiftdelete.net/yazilim-haberleri/157102-ccleaner-2-33-1184-a.html