lukande
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 3
İndirmek için tıklayınız...Açılımı Crap Cleaner olan CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu ücretsiz program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.![]()
"Cleaner" isimli sekme bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silmenize yardımcı olan temizlik bölümü. İki alt bölümden oluşan temizleme bölümünde Windows ve Uygulamalar isimli iki bölüm ile karşılaşıyorsunuz. İlk bölüm "Windows" işletim sisteminizin özellikleri ve ona bağlantılı olan yazılımlarla (Internet Expolrer, Windows Explorer) ilgili temizlik seçeneklerini belirleyebildiğiniz bölüm.
İkinci bölüm "Uygulamalar" ise bilgisayarınızda yüklü olan programların (Firefox, Opera, Safari, Google Chrome, Adobe Photoshop, Adobe Reader, Microsoft Office, Nero, WinRAR, Media Player, eMule vb.) bilgisayarınızda bıraktığı kalıntıları ve yarattığı çöp dosyaları temizlemenize yardımcı oluyor.
Bilgisayarınızdaki işletim sistemi ve yazılım temizliğini gerçekleştirdikten sonra Kayıt Defteri (Registry) bölümünüzdeki bütünlüğü sağlayarak sisteminizin performansınızı daha da arttırabilirsiniz. Kayıt Defteri bölümünde DLL Dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları vb. seçenekler ile işletim sisteminizdeki sorunları tarayabilir ve bunları CCleaner'a çözdürebilirsiniz.
Not: Program güncellendikçe işletim sistemindeki ve programlardaki temizleme özellikleri geliştiriliyor. Windows içerisindeki ve yazılımlardaki yeni ve eski bölümler ile ilgili uyum, tarama, sorun giderme ve temizleme özellikleri programa ekleniyor. Programın sürüm güncellemelerindeki yenilikleri takip etmek için bu adrese bakabilirsiniz.
* Programı Türkçe olarak kullanabilmek için kurulum sırasında diller arasından Türkçe'yi seçin.
CCleaner is a freeware system optimization, privacy and cleaning tool. It removes unused files from your system - allowing Windows to run faster and freeing up valuable hard disk space. It also cleans traces of your online activities such as your Internet history. Additionally it contains a fully featured registry cleaner. But the best part is that it's fast (normally taking less than a second to run) and contains NO Spyware or Adware!
Cleans the following:
- Internet Explorer
- Firefox
- Google Chrome
- Opera
- Safari
- Windows - Recycle Bin, Recent Documents, Temporary files and Log files.
- Registry cleaner
- Third-party applications
- 100% Spyware FREE
Version History
v2.24.1010
--------------------------------------------
- Added support for Firefox 3.6.
- Added file search history cleaning for Windows 7.
- Improved Opera 10 cleaning.
- Reduced temp folder cleaning delay to 24 hours.
- Several bugs fixed to better support Windows 7.
- Added winapp2.ini filter support to detailed results view.
- Improved 64-bit support for Registry Cleaner.
- Fixed minor bug in Uninstall Tool.
- Fixed minor bug in System Restore Tool.
- Minor interface bugs fixed.
- Minor display bugs fixed.
MD5 Checksum:1C91033CEEB402948AE6A904AF2DE2BC
CCleaner 2.24.1010 Portable