Cayma Bedeli

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Mobil hatlar için ilk 30 ve son 30 gün için cayma bedeli çıkmaz ama İnternet için aynı şey geçerli değil. Kurulum, vergiler vs bedel çıkar. Mobilde hattı yeni satın aldıysan cayma bedeli değilde 100 TL civarı vergi bedeli yansır sadece.

Faruk_80

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ev interneti için başvurdum bundan önce vodafone müşterisiydim tam hız alamadığım için taahüt sonunda vodafone'dan ayrıldım
daha dün saat 11.00 - 12.00 civarında kurulum yapıldı

---- Mesajlar birleştirildi ----

Kurulum yapan kişi ile tekrar görüştüm ardından müşteri hizmetleriyle
kurulum yapan kişi cayma bedelinin çıkmaması gereğini teyit ediyor
müşteri hizmetleri 223tl cayma bedeli çıkartıyor.

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Kurulumu yapan kişinin işi sadece onu kurmak yani doğru bilgileri ondan alamazsın. Müşteri hizmetleri sana %100 doğru bilgiyi verir çünkü adına çıkar net rakamsal borcu onlar bilir. Normal bir cayma bedeli. Sana vermişlerse modem ücreti, o adamın evine gelip kurma ücreti, o firma için yeni bir abone olduğun için varsa vergilerin gibi şeyler var. Yani cayma bedeli taahhüt bozduğun içindir bu alınanlar için ise hizmet bedelleri desek daha doğru olur. Sana kurulum ücretsiz derler ama sözleşmene yada kampanya şartlarına bakarsan 24 ay kalma sözüne gibi ibareler açık bir şekilde yer alır. Sen bu sözden caymış olursan onlar da bu ücretsizlik hakkını iptal ederler.