Cayhaus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yönetim toptan pkk yanlısı. bende pkk karşıtı mesajlar yazdım diye banlandım forumda. yani hiç tavsiye etmiyorumm

www.cayhaus.com

nur001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım sen pkk karşıtı mesajlar yazdığın için falan değil yüksek ihtimal polemiğe yol açtığın için banlanmışsındır!Gerek yok böyle şeylere...Sitenin huzurunu bozan her türlü olaya duruma müdahale edilir nerede olursa olsun....

nur001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca verdiğin linkte siteyi inceledim pkk yanlısı bir durumla da karşılaşmadım normal paylaşım sitesi işte bir sürü bilgi-kültür konuları var sadece bunlara ek olarak kürtçe mp3 var bu mu pkk yandaşlığı????
İbrahim Tatlısesden,Ceylandan,Mahsundan hiçmi kürtçe şarkı dinlemiyorsunuz???
Senin amacın polemik yaratmak bence!
Başka işlerle uğraşsan daha iyi olur yararlı işlerle!

sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilip bilmeden herşeye burnunu sokan insanlardan nefret ederim...
kürtçe mp3 falan değil forumda pkk ile ilgili açılan konularda herkes fikrini söylüyodu kürdistan vardır pkk yancısıyım falan diye bende
Türkiyeyi kimse bölemez pkk için sonsuza kadar hayal olarak kalacaktır bu
dedim ve buna benzer şeyler söyleyenlerde vardı
ama sitenin değerli sevgili (!) admini sadece pkk karşıtlarını banladı ve pkk yanlıları kaldı öylece yani pkk eleğinden geçirdi forumu admin bey
ben zaten forum pkk yanlısı demedim yönetim dedim
admin ve bazı modlar falan toptan pkklı ve pkk karşıtı herkesi banlıyorlar
şimdi anlatabildimmi?

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bir pKK sitesinin ayrıca tanıtımını yaptığınızın farkındamısınız!

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
acı_gerçek dedi ki:
Bir pKK sitesinin ayrıca tanıtımını yaptığınızın farkındamısınız!
şuan aynılarını yazıcaktım snn yazdığını gördüm arkadaşlar tamam nefret ettiğinizi sevmediğinizi belirtiyorsunuz fakat sitenin reklamını yapıp reytingini arttırıyorsunuz :S

nur001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünü :D dolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş :D
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildir ;) bu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
cayhaus güzel bir mekan. benim için ideolejileri ne olursa olsun fark etmez.

Türkçe ve yabancı mp3 leri oradan kolayce temin edebiliyorum. Güzel bir paylaşım mekanı bence

honen

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Siteyi açıpta pirim yaptırmayın bari

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Sıradan basit bir site
Zzz
beğenmedim

amisos61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nur001 dedi ki:
bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünü :D dolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş :D
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildir ;) bu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D

Nasıl yani,sana göre pkk yandaşı olmak,düşünce özgürlüğü kapsamınamı giriyor.
"Eyleme dönüşmeyen hiç bir düşünce suç değildir." vay bee o zaman öcalan niye içerde, 30 000 kişinin ölümüne sebeb olan pkk terörü değilmi yani.
Bunlar nasıl suç olmuyor,
Siteyi mp3 ler için savunan arkadaşlar, bu faaliyet yasalmı

dwrm_sivas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amisos61 dedi ki:
nur001 dedi ki:

Nasıl yani,sana göre pkk yandaşı olmak,düşünce özgürlüğü kapsamınamı giriyor.
"Eyleme dönüşmeyen hiç bir düşünce suç değildir." vay bee o zaman öcalan niye içerde, 30 000 kişinin ölümüne sebeb olan pkk terörü değilmi yani.
Bunlar nasıl suç olmuyor,
Siteyi mp3 ler için savunan arkadaşlar, bu faaliyet yasalmı

apo neden içerde diyosun , zaten cevabı kendin vermişsin apo kaç bin kişinin ölümüne neden olmuş yani düşüncesini eyleme dökmüş bu yüzden içerde
sonra cayhausu kötüleyenler bence gayet güzel bi site oradaki insanlar pkk yanlısı falan değil siz karıştırıyorsunuz onlar şu anki rejimden yönetimden memnun olmayan başka ideolojileri olan insanlar ama asla pkklı değiller zaten bu insanlar bizim ülkemizde hep yanlış algılanmıştır deniz gezmiş,yılmaz güney gibi bu ülkenin özgürlüğü için mücadele veren insanlar da bu yanlış anlamanın (daha doğrusu yanlış anlamak isteyenlerin) kurbanı olmadılarmı
arkadaşlar lütfen bu gibi yanlışlıklara siz de düşmeyin...........

marlboro__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DEMEK İSTİYORUM.. BEN CAYHAUS.COM'DA KOOORDİNATÖRLÜK YAPIYORUM.MP3 KOORDİNATÖRÜYÜM...ÜYE ADIM: KADERNİ(By_Marlboro)

VE SONUNA KADARDA MİLLİYETÇİ VE AİLECEK ATATÜRKÇÜYÜZ...

PKK YANDAŞI BİR SİTE DİYENLERİ KINIYORUM SADECE...

SİTEDE PKKYI DESTEKLEYENLER OLABİLİR AMA KESİNLİKLE TARTIŞMA ORTAMI YARATILMIYOR HER TOPLUMDAN İNSANLARI BARINDAN KARDEŞCE VE ÖZGÜRCE BİR SİTEDİR...

HERKESE KOLAY GELSİN İYİ GECELER DİLİYORUM...

sangoku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
marlboro__ dedi ki:
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DEMEK İSTİYORUM.. BEN CAYHAUS.COM'DA KOOORDİNATÖRLÜK YAPIYORUM.MP3 KOORDİNATÖRÜYÜM...ÜYE ADIM: KADERNİ(By_Marlboro)

VE SONUNA KADARDA MİLLİYETÇİ VE AİLECEK ATATÜRKÇÜYÜZ...

PKK YANDAŞI BİR SİTE DİYENLERİ KINIYORUM SADECE...

SİTEDE PKKYI DESTEKLEYENLER OLABİLİR AMA KESİNLİKLE TARTIŞMA ORTAMI YARATILMIYOR HER TOPLUMDAN İNSANLARI BARINDAN KARDEŞCE VE ÖZGÜRCE BİR SİTEDİR...

HERKESE KOLAY GELSİN İYİ GECELER DİLİYORUM...

arkadas sacmaliklarin kendinde kalsin, ben tesaduf gezerken gordum orda yozgatli bi uveye hakaret yapilmis nedenmi pkklilari sunepe beyinli dedigi icin orda papillon denen admin sadece onu uyarmis senin ne oldugun ve kimi destekledigin ortada; sinir otesi yapmasin t.c diye bi konu acilmis (dehaplilarin haberi) ve ordaki modun biri son gaz pkkya destek veriyor ki turkiye girerse kan akar deye,incelemeden konusmayin lutfen

sdn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hakaret eden elbette cezasını bulur, ama herkes pkk hakkında düşüncelerini söylerken pkkya karşıt mesajlar yazanlar admin tarafından banlanıp, pkk yanlısı mesajlar kalıyorsa, buda adminin bariz pkk yanlısı olduğunu gösterir.

Bu arada biri demişki prim vermeyin siteye ben konuyu nefret ettiğiniz siteler bölümüne açtım farkındaysanız...

Biride demişki ibrahim tatlısesten, ceylandan.....
ona diyorumki kes saçmalamayı,
evet dinlemiyorum!

Ki bizim bahsettiğimiz kürtler değil pkk lılar, ayıralım !!

Bu açtığım konuyu tesadüfen tekrar googledan buldum ve cevap veremeden geçemedim, bu arada kaderni, defalarca yönetimden çıkarıldın ve banlandın (bu konu dışı tabii) ve Atatürkçüyüm diyosun, buna rağmen ne yüzle orda koodinatörsün ne alaka yani...??

qozmonot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Polemiğe gerek yok... Site mahkeme kararıyla engellenmiş :)

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bıjı kurdistan yazılan ve tepki göstermeyen bir sitenin burda konu olması bıle beni delirtiyo..diğer adıda vaylo.net

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim kendi haber sitem vardı terörstlere karşı bir yazı yazdım sitemi hacklediler.
Ersin boş dururmu beni hackleyenlerin yani pkkların sitesi hacked.

Cyberprotest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi ismi www.cayport.info olarak devam ediyor ama PKK yanlisi olan ve Atatürkü assagalayan bir sitedir. Kac defa hacklendi bu site ama yeniden aciyolar.

kfyonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir şarkıyı ararken üye oldum bu siteye mp3ler bölümünü görünce üyeliğimi silmeyi denedim de böyle bir şansım yoktu..

alex_anil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hemen hemen her gece sahura kadar bu sitedeyim forum oyunları mp3 leri programları 10 numara we çok sağlam bir site googlede öle bakınırken burda rastladım bole bi konuya shiftdelete ye de çok güwenirim bu yüzden üyeliğimin iptalini isticem yorumlara bakalım pkk karşıtı şeler yazdım bu haberleri gordukten sora haberler baktım adam ÖCALAN adisine SAYIN dmeiş böle bi site oldunu anladım bunu gordukten sora diğer haberlere yapılan yorumlarda ccabası zatn bende karşıt oldum için uyarı aldım yok özgür bi site herkes soyler istedini fln die bakalım ama 1 2 güne iptal ettircem paylaştınız için çok tşk nasıl bir site içine düşütümü anladım hepsi ........... acayip sinirlendim keşke önceden gorseymişim nese inş bi daha hacklenir şu anda cayport.net üzerinden yapıolar paylaşımlarını we kardeş sitesi war Vaylo die onuda göçüttürün bence toptan ...

we efet banladılarrrr

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Site kapanmış. Konuda kapanmıştır.

KİLİT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...