yönetim toptan pkk yanlısı. bende pkk karşıtı mesajlar yazdım diye banlandım forumda. yani hiç tavsiye etmiyorumm
www.cayhaus.com
www.cayhaus.com
şuan aynılarını yazıcaktım snn yazdığını gördüm arkadaşlar tamam nefret ettiğinizi sevmediğinizi belirtiyorsunuz fakat sitenin reklamını yapıp reytingini arttırıyorsunuz :Sacı_gerçek dedi ki:Bir pKK sitesinin ayrıca tanıtımını yaptığınızın farkındamısınız!
nur001 dedi ki:bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünüdolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildirbu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D
amisos61 dedi ki:nur001 dedi ki:bi kere kürdistan diye bir yer yok sadece hayal ürünüdolayısıyla onlarla tartışmaya girmen bile saçma olmuş
ayrıca ben pkk yandaşıyım diyebilir unutma tc kanunlarına göre eyleme dönüşmeyen hiçbir düşünce suç değildirbu şuna benzer ben abd yandaşıyım abd yi seviyorum...ben arada hiçbir fark görmüyorum israil ve abd teröristin alasıdır!bak israile nasılda başkasının topraklarını işgal etti tıpkı pkk nın bizim topraklarımızı işgal etmeye çalışması gibi....tabi hiçbir zaman başarılı olamayacak o ayrı mesele onlar sadece hayal dünyasında yaşasınlar ;D
Nasıl yani,sana göre pkk yandaşı olmak,düşünce özgürlüğü kapsamınamı giriyor.
"Eyleme dönüşmeyen hiç bir düşünce suç değildir." vay bee o zaman öcalan niye içerde, 30 000 kişinin ölümüne sebeb olan pkk terörü değilmi yani.
Bunlar nasıl suç olmuyor,
Siteyi mp3 ler için savunan arkadaşlar, bu faaliyet yasalmı
Ben dinlemiyorum..nur001 dedi ki:İbrahim Tatlısesden,Ceylandan,Mahsundan hiçmi kürtçe şarkı dinlemiyorsunuz???
marlboro__ dedi ki:ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DEMEK İSTİYORUM.. BEN CAYHAUS.COM'DA KOOORDİNATÖRLÜK YAPIYORUM.MP3 KOORDİNATÖRÜYÜM...ÜYE ADIM: KADERNİ(By_Marlboro)
VE SONUNA KADARDA MİLLİYETÇİ VE AİLECEK ATATÜRKÇÜYÜZ...
PKK YANDAŞI BİR SİTE DİYENLERİ KINIYORUM SADECE...
SİTEDE PKKYI DESTEKLEYENLER OLABİLİR AMA KESİNLİKLE TARTIŞMA ORTAMI YARATILMIYOR HER TOPLUMDAN İNSANLARI BARINDAN KARDEŞCE VE ÖZGÜRCE BİR SİTEDİR...
HERKESE KOLAY GELSİN İYİ GECELER DİLİYORUM...
aynenamesfa dedi ki:Sıradan basit bir site
Zzz
beğenmedim
bende sevmedim...webdelisi dedi ki:Walla beyenmeyen girmez ben sevmedim.