Caviar’dan HES kodu yüklenebilen iPhone 13 Pro tasarımı

  • Konuyu başlatan Tunahan Karakış
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

T

Tunahan Karakış

SDN Okuru
Caviar, 18 ayar altından QR kod işlenmiş iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerini Digital Signature koleksiyonu adı altında satışa çıkardı.

Akıllı telefonları altın gibi değerli madenlerle kaplayarak dudak uçuklatan fiyatlara satmasıyla bilinen aksesuar üreticisi Caviar, yine ilginç bir koleksiyonla gündemde. Firma, geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıtılan iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerini 2019 yılının sonlarına doğru patlak veren küresel pandemiyi farklı bir bakış açısıyla bir araya getirdi.

Caviar’dan altın kaplama QR kodlu iPhone 13 Pro koleksiyonu
Bilindiği üzere küresel pandeminin başlaması ile ülkemiz dahil tüm dünyada çeşitli önlemler alınmaya başlandı. Bunlara HES kodu, aşı sertifikası ve test sonuçlarını örnek gösterebiliriz. Bu konseptle yola çıkan Caviar, kısa süre önce arkasına 18 ayar altından QR kod işlenmiş iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerini Digital Signature koleksiyonu adı altında satışa çıkardı. Böylelikle aşı sertifikası ve HES kodları, akıllı telefonların arka tarafına altından bir QR kodla işlenebilecek.

1642596231602.png


Tabii Digital Signature koleksiyonu sadece HES kodu ve aşı sertifikasından ibaret değil. Kullanıcılar dilerse; kartvizit, web sitesi ve sosyal medya hesapları gibi akla gelebilecek birçok şeyi iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerinin arkasına altından QR kodla işletebiliyor.

Digital Signature koleksiyonunun üç farklı lüks seçeneğiyle satışa çıktığını belirtelim. Bunlardan ilki ve en ucuzu, arka paneli titanyum PVD kaplamadan yapılmış ve sadece QR kodu altın malzemeden olan Phone 13 Pro ve Pro Max. Bu seçeneğin fiyatı 6 bin 220 dolardan başlıyor.

1642596224065.png

İkinci seçenek ise geçtiğimiz haftalarda vizyona giren The Matrix filminden ilham alan, altın motifleri ve QR kodu bulunan QR Matrix. Bunun fiyatı ise 6 bin 370 dolar.

Üçüncü ve en pahalı seçenek, QR kodu ve arka panelinin tamamı altınla kaplanmış olarak geliyor. Bu seçeneğin fiyatı da 35 bin 370 dolardan başlıyor. Son olarak tüm seçeneklerin farklı depolama opsiyonlarına sahip olduğunu ve bu nedenle fiyatlandırmanın değişebileceğini belirtelim.​

Kaynak: Caviar'dan HES kodu yüklenebilen iPhone 13 Pro tasarımı
 
Üst