Çatıda çıplak bir adam var

Bu konuyu okuyanlar

maxxdump

Dekan
Katılım
2 Nisan 2008
Mesajlar
6,377
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
İzmir'in Alsancak Semtindeki bir apartmanın çatısında, Suriye uyruklu 31 yaşındaki Abdullatif Gıtmeri elleri ve ayakları bağlı halde bulundu.

Polis, Gıtmeri'yi kimin ne amaçla bağladığını belirlemek için çalışma başlattı.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında 1469 Sokak Numara 56'daki binada meydana geldi.

Çevredeki apartmanlarda oturanlar yandaki binanın çatısında bir kişinin el ve ayakları bağlı ve çıplak halde yattığı ihbarında bulundu. Polisler verilen adrese giderken çatıdaki erkeği indirmek için itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Gelen itfaiye ekipleri el ve ayakları bağlı olan adamı çatıdan indirdi. Polis tarafından çağırılan ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kişinin Suriyeli Abdullatif Gıtmeri olduğu anlaşıldı.

Ayakta tedavi edilen Gıtmeri, Alsancak Polis Merkezi'ne, ardından da Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri Gıtmeri'yi kimin ne amaçla bağladığının tesbit edilmeye çalışıldığını, Türkçe bilmediği için tercüman aracılığı ile konuşulacağını, olayın bu şekilde aydınlatılacağını belirtti.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, Gıtmeri'nin, travestiler tarafından gasp edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğu kaydedildi.





[move]http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&haberID=470789[/move]
 

garintsi

Asistan
Katılım
1 Ekim 2007
Mesajlar
369
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
vay anasını...Herşey oluyor ya Allah bizleri korusun.
 
Üst