Cat 9 ve Cat 9 Ready nedir, arasında ne fark var?

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu model Türkiye'de satılıyor mu? satılmıyorsa btk,vodofone ondan bilmeze yatıyor...
yok kore pazarı tamamen farklı mesela anneme de babama da s4 aldım ben koreden snapdragon kaç bilmiyorum ama 8 çekirdekli işlemcisi var cat6 4.5g desteği var tamamen farklı ordaki telefonlar.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Hocam SK telekom'dan almışsınız cihazı sanırım çünkü SM-G920S diye baktığımda öyle çıkıyor. Bundan dolayı kaynaklanabilir.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam SK telekom'dan almışsınız cihazı sanırım çünkü SM-G920S diye baktığımda öyle çıkıyor. Bundan dolayı kaynaklanabilir.
aynen sk telecom kutusunda da yazıyor ama direk sk telecom cihazı değil yurt dışında kullanıma kapalı versiyonları var bir de orada hatta o telefonların arkasında da operatorun adı yazıyor kore içerisinde bile diğer operatorlerin simlerini tanımıyor onlar. o telefonlardan değil yurt dışına açık telefon direk samsung towerın altında büyük bi samsung shop var ordan aldım hatta çıktığı ilk gün aldım telefonu öğrettiler bana orda özellikle de sordum yurt dışında kullanabilir miyim garantisi var mı falan diye net bi şekilde kullanabileceğimi söylediler bana zaten kullanıyorum da ama niye kayıt bulunamadı diyor anlamadım.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
aynen sk telecom kutusunda da yazıyor ama direk sk telecom cihazı değil yurt dışında kullanıma kapalı versiyonları var bir de orada hatta o telefonların arkasında da operatorun adı yazıyor kore içerisinde bile diğer operatorlerin simlerini tanımıyor onlar. o telefonlardan değil yurt dışına açık telefon direk samsung towerın altında büyük bi samsung shop var ordan aldım hatta çıktığı ilk gün aldım telefonu öğrettiler bana orda özellikle de sordum yurt dışında kullanabilir miyim garantisi var mı falan diye net bi şekilde kullanabileceğimi söylediler bana zaten kullanıyorum da ama niye kayıt bulunamadı diyor anlamadım.
Cihazın donanım desteği olup yazılım lisansı sorunu olabilir yani Türkiyeye göre hani ayarlardan yasal uyarılar var ya onu bi okuyun derim

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazın donanım desteği olup yazılım lisansı sorunu olabilir yani Türkiyeye göre hani ayarlardan yasal uyarılar var ya onu bi okuyun derim
oluyo mu ki öyle bişey ya şimdi göz attım da fersah fersah yazı var son hız aşağı kaydırarak ulaşamadım sonuna search kısmı da yok bi araştırayım ben onu

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
oluyo mu ki öyle bişey ya şimdi göz attım da fersah fersah yazı var son hız aşağı kaydırarak ulaşamadım sonuna search kısmı da yok bi araştırayım ben onu
Modelleri süs olsun diye koymuyorlar zaten hocam bi araştırın derim.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Modelleri süs olsun diye koymuyorlar zaten hocam bi araştırın derim.
teşekkür ederim dostum araştırdım biraz ama öyle bi lisans problemi yokmuş anladığım kadarıyla korece araştırdığım için teknik terimler falan sıkıntı yaratıyo biraz

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar korede bi arkadaşa sordurdum cat9 ready diye bir kategori yokmuş sadece koredeki versiyonlarında cat6 ve cat9 birlikte varmış 5g olduğu için korede 450 mbps den daha yüksek hızlara ulaşmak için iki kategori birden kullanıyorlarmış anlam veremedim cat 12/13 falan kullanmak yerine neden böyle birşey yaptıklarına hakkı reyizi de uğraştırmayalım daha fazla teşekkürler. :)