Cat 9 ve Cat 9 Ready nedir, arasında ne fark var?

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cat9 ve cat9 ready arasında ne fark var çok merak ediyorum ve internette ingilizce de türkçe de hiçbir kaynakta cay9 ready nedir bulamadım fakat telefonumun kutusunda bu yazıyor daha önce konuşmuştuk telefonum s6 sm-g920s beni aydınlatırsanız sevinirim şayet samsung yetkililerinden dahi bir yanıtalamadım bununla ilgili. teşekkürler

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
ilk fırsatta soracağım kendilerine.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Full HD ve HD Ready arasındaki gibi benzer fark olmalı. Yani Cat9 hızını alabileceksiniz ama daha düşük hızda. Böyle bir şey olmalı.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
cat6 300 mbit cat9 450 mbit veriyorsa cat9 ready de ttnet kafasıyla 450 mbite kadar gibi bir şey bekliyorum zaten ama nedir tam olarak bilmiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
Cat9 ready cat9'dan önce üretilmiş ama teorik olarak cat9'a hazırım demek yani 450Mbps'ye kadar hızı olabilir ama olmazsa çok kasma s7'ye geç demenin uzun yolu...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca cat 6 olmuş cat 10 olmuş pek birşey farketmeyecek. Çünkü bu kotaların artması anca 2-3 yılı bulur diye düşünüyorum, şunki kotalarla 300 mbps internetin olsa ne olacak sanki.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cat9 ready cat9'dan önce üretilmiş ama teorik olarak cat9'a hazırım demek yani 450Mbps'ye kadar hızı olabilir ama olmazsa çok kasma s7'ye geç demenin uzun yolu...
s7ye televizyon kumandası koymamışlar ya ben o özelliğini çok kullanıyorum s6nın o yüzden s7de beni kaybetti samsung

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca cat 6 olmuş cat 10 olmuş pek birşey farketmeyecek. Çünkü bu kotaların artması anca 2-3 yılı bulur diye düşünüyorum, şunki kotalarla 300 mbps internetin olsa ne olacak sanki.
abi ben o konuda hiç pintilik yapmıyorum 8 gb internetim var aylık vodafone red kullanıyorum bir de her ay yanımda uygulamasına giriş yaptığında 1 gb hediye ediyo 9 gb mis gibi

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
abi ben o konuda hiç pintilik yapmıyorum 8 gb internetim var aylık vodafone red kullanıyorum bir de her ay yanımda uygulamasına giriş yaptığında 1 gb hediye ediyo 9 gb mis gibi
Kaba bir hesap yapıyorum. 9 Gb internetin var 300 mbps senin ne işine yarayacak ? Sosyal ağlardan video açacaksın, internetten film açarsın belki, bunu 30-40 mbps internetlede rahat biçimde yaparsın. Downlaod işlemi için kullanacağım desen tamam hız gerekli derim ama 9 gb kota ile nereye kadar. Yurt dışındaki operatörlerin sundukları fiyat ve sundukları kotaları araştırırsan demek istediğimi bir nebze anlayabilirsin.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaba bir hesap yapıyorum. 9 Gb internetin var 300 mbps senin ne işine yarayacak ? Sosyal ağlardan video açacaksın, internetten film açarsın belki, bunu 30-40 mbps internetlede rahat biçimde yaparsın. Downlaod işlemi için kullanacağım desen tamam hız gerekli derim ama 9 gb kota ile nereye kadar. Yurt dışındaki operatörlerin sundukları fiyat ve sundukları kotaları araştırırsan demek istediğimi bir nebze anlayabilirsin.
abi ben 1 seneye yakın güney korede bulundum internet dediğin zaman güney kore açık ara 1. sırada sana sınırsız lte dahil bir çok seçenek sunuyor orda olleh olsun sk telecom olsun lg u+ olsun fakat milyarlar veriyorsun he veren yok mu orda var ama burda kimse yanaşmaz. orda insanların kullandığı genelde 10 20 gb lte sonra 3g hızına düşüyor. he şöyle de bişey var orda her operatorun metroların içi dahil heryerde wifiları var internetin bitse bile aynı baz istasyonu gibi kopmadan bu wifilara bağlanabiliyorsun üstelik 5g hızında.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
abi ben 1 seneye yakın güney korede bulundum internet dediğin zaman güney kore açık ara 1. sırada sana sınırsız lte dahil bir çok seçenek sunuyor orda olleh olsun sk telecom olsun lg u+ olsun fakat milyarlar veriyorsun he veren yok mu orda var ama burda kimse yanaşmaz. orda insanların kullandığı genelde 10 20 gb lte sonra 3g hızına düşüyor. he şöyle de bişey var orda her operatorun metroların içi dahil heryerde wifiları var internetin bitse bile aynı baz istasyonu gibi kopmadan bu wifilara bağlanabiliyorsun üstelik 5g hızında.
Benim şahsi görüşüm; Öncelikle kotaları arttırmaları ve bu arada hızı orta seviyeye çekilmeli ( yani 25-100 mbps arası) kotalar arttırıldıktan sonra hızı arttırmaları yönünde.

Reaksiyon puanı
16,128
benim gt-s5360 ile dizi izlemeye kalktım 1gb interneti iki bölümde hüpletti...

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim şahsi görüşüm; Öncelikle kotaları arttırmaları ve bu arada hızı orta seviyeye çekilmeli ( yani 25-100 mbps arası) kotalar arttırıldıktan sonra hızı arttırmaları yönünde.
çok doğru kotaların artması lazım ama burası türkiye apar topar geçiyoruz lte ye nasıl olacak bilmiyorum

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bir de vodafone sürekli bana telefonunuzun 4.5g desteği yok diye mesaj atıyor soruyorum yine yok diyor ama telefonum sm-g920s bana telefon mu satmaya çalışıyolar napıyolar anlamadım

Reaksiyon puanı
16,128

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nMjzyM.jpg

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
niye kayıt bulunamadı diyo ki anlamadım ben

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yarın ben bi btk yı arayıp sorayım kaydını ellerimle yaptım aylardır kullanıyorum olur mu öyle şey ya

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
yarın ben bi btk yı arayıp sorayım kaydını ellerimle yaptım aylardır kullanıyorum olur mu öyle şey ya
Git bir sor hocam benim de iPhone 5 vardı yeni almıştım ilk çıktığı zamanlar bende de aynı uyarıyı veriyordu sallamadım telefon 1 ay sonra kapandı.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ama yani kaydını yaptım sorguladım daha sonrasında da niye böyle oldu ki bir de kare 06 kare yapıp deneyim

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Klon imei ile mi yoksa yasal kayıt mı yaptırdınız?
yok ya zaten knox olan cihazlar s4 den beri klon imei ile kaydedilemiyor kıramadılar onu ben kendi pasaportuma kaydettim direk

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
valla btkyı aradım kayıtlı telefon dediler ve telefonunuz donanımsal açıdan 4.5g yi destekliyorsa eğer size bu hizmeti vermek zorundalar dedi ben korede kullanıyodum 4.5g yi burda da kullanabilmem lazım yurt dışı yurt içi hiç fark etmez dedi btkdaki adam

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
valla btkyı aradım kayıtlı telefon dediler ve telefonunuz donanımsal açıdan 4.5g yi destekliyorsa eğer size bu hizmeti vermek zorundalar dedi ben korede kullanıyodum 4.5g yi burda da kullanabilmem lazım yurt dışı yurt içi hiç fark etmez dedi btkdaki adam
İmei sorgulatma kısmında niye cihazın gözükmedi ben ona takıldım.

Ozytopuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İmei sorgulatma kısmında niye cihazın gözükmedi ben ona takıldım.
ben de takıldım aradım direk ama sorun yok dedi adam anlamıyorum vodafone neden bana böyle mesajlar gönderiyor belki 1 nisanda hiç problem yaşamıycam ama takıldım yani niye kayıt bulunamıyomuş

Reaksiyon puanı
16,128
bu model Türkiye'de satılıyor mu? satılmıyorsa btk,vodofone ondan bilmeze yatıyor...