aslında o manada sormamıştım detaylı yazamadığım için doğal olarak anlamlar farklı çıktı. daha önce 6 kullanırken 3 aydır 7 kullanıyorum, aradaki farkı anlatım isterseniz. 6 da geçişler ister istemez alışılmış bir hızdaydı. zaten pc nin performansı ve internetim 50 gmyt hızdayken 7 takınca elbetteki aradakşi farkı inanılmaz derecede hissettim. şimdi çalıştığım şubeyede 8 taksam ansıl olur diye düşündüm. şuan evde 7 var. o manada sordum açıkcası 4 k videolarda daha iyi bir sonuç alırmıyım diye uğraşıyorum açıkcası.Cat6 ülkemizde gayet yeterli boşuna 7 8'e daha pahalı miktar ödemeyin.
Maksimum kablo uzunluğu Cat7 10 Gbps hız ile 100m iken Cat8 25 Gbps veya 40 Gbps hız ile 30m sağlar.
aslında o manada sormamıştım detaylı yazamadığım için doğal olarak anlamlar farklı çıktı. daha önce 6 kullanırken 3 aydır 7 kullanıyorum, aradaki farkı anlatım isterseniz. 6 da geçişler ister istemez alışılmış bir hızdaydı. zaten pc nin performansı ve internetim 50 gmyt hızdayken 7 takınca elbetteki aradakşi farkı inanılmaz derecede hissettim. şimdi çalıştığım şubeyede 8 taksam ansıl olur diye düşündüm. şuan evde 7 var. o manada sordum açıkcası 4 k videolarda daha iyi bir sonuç alırmıyım diye uğraşıyorum açıkcası.Zaten en fazla hız 100 mbit türknet gigafiber hariç o yüzden
Gigabit internet hizmeti alan bir sürü kişi varZaten en fazla hız 100 mbit türknet gigafiber hariç o yüzden takılma.