Soru cat 7 ile cat 8 ethernet kablo arasında ne fark vardır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asprin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Merhaba cat 7 ile, cat 8 ethernet kablo arasında ne fark vardır? sonuçları nedir? ne verim alabilirim, aradaki fark nedir? :rolleyes:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Cat6 ülkemizde gayet yeterli boşuna 7 8'e daha pahalı miktar ödemeyin.

Maksimum kablo uzunluğu Cat7 10 Gbps hız ile 100m iken Cat8 25 Gbps veya 40 Gbps hız ile 30m sağlar.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Cat6 ülkemizde gayet yeterli boşuna 7 8'e daha pahalı miktar ödemeyin.

Maksimum kablo uzunluğu Cat7 10 Gbps hız ile 100m iken Cat8 25 Gbps veya 40 Gbps hız ile 30m sağlar.
aslında o manada sormamıştım detaylı yazamadığım için doğal olarak anlamlar farklı çıktı. daha önce 6 kullanırken 3 aydır 7 kullanıyorum, aradaki farkı anlatım isterseniz. 6 da geçişler ister istemez alışılmış bir hızdaydı. zaten pc nin performansı ve internetim 50 gmyt hızdayken 7 takınca elbetteki aradakşi farkı inanılmaz derecede hissettim. şimdi çalıştığım şubeyede 8 taksam ansıl olur diye düşündüm. şuan evde 7 var. o manada sordum açıkcası 4 k videolarda daha iyi bir sonuç alırmıyım diye uğraşıyorum açıkcası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten en fazla hız 100 mbit türknet gigafiber hariç o yüzden
aslında o manada sormamıştım detaylı yazamadığım için doğal olarak anlamlar farklı çıktı. daha önce 6 kullanırken 3 aydır 7 kullanıyorum, aradaki farkı anlatım isterseniz. 6 da geçişler ister istemez alışılmış bir hızdaydı. zaten pc nin performansı ve internetim 50 gmyt hızdayken 7 takınca elbetteki aradakşi farkı inanılmaz derecede hissettim. şimdi çalıştığım şubeyede 8 taksam ansıl olur diye düşündüm. şuan evde 7 var. o manada sordum açıkcası 4 k videolarda daha iyi bir sonuç alırmıyım diye uğraşıyorum açıkcası.