Soru Casper via x20 rom

Karpp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de arıyorum bakmadığım yer kalmadı yok anca cihaz elinde varsa cihazdan cekmen lazım ki ben onu yapmaya uğraştım ama bir türlü becermedim stock rom bulursan bana da söyle ben de arıyom

Mr. Doge

Doçent
Reaksiyon puanı
382
Gerekli dosyaları kendin çekebilirsin. boot ve vbmeta imajlarını çekmen gerek. İlk başta MTKClient diye bir programı yüklemen gerekecek. İstersen MTKClient kurma, bootloader kilidi açma, dosyaları çekme, dosyalara Magisk yükleme, Magisk kurulu dosyaları telefona flaşlama konularında yardımcı olabilirim.

Karpp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok sevinirim ve minnettar olurum yardım edersen cektiğimiz dosyaları da paylaşırım başkaları da faydalanır botlader kilidini zaten actım o en kolay kısmı asıl mesele şu rom yani yazılımı veya sadece root İcin gerekli dosyaları cekmek onu bir türlü beceremedim orda takılıp kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok sevinirim ve minnettar olurum yardım edersen cektiğimiz dosyaları da paylaşırım başkaları da faydalanır botlader kilidini zaten actım o en kolay kısmı asıl mesele şu rom yani yazılımı veya sadece root İcin gerekli dosyaları cekmek onu bir türlü beceremedim orda takılıp
Gerekli dosyaları kendin çekebilirsin. boot ve vbmeta imajlarını çekmen gerek. İlk başta MTKClient diye bir programı yüklemen gerekecek. İstersen MTKClient kurma, bootloader kilidi açma, dosyaları çekme, dosyalara Magisk yükleme, Magisk kurulu dosyaları telefona flaşlama konularında yardımcı olabilirim.
Cok sevinirim ve minnettar olurum yardım edersen cektiğimiz dosyaları da paylaşırım başkaları da faydalanır botlader kilidini zaten actım o en kolay kısmı asıl mesele şu rom yani yazılımı veya sadece root İcin gerekli dosyaları cekmek onu bir türlü beceremedim orda takılıp kaldım