Casper Via V5 İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Casper Via V5 İncelemesi

Casper'ın fiyat performans oranıyla dikkat çeken yeni metal alaşım kasa çerçeveli akıllı telefonu Via V5'i inceliyoruz. Karşınızda detaylarıyla Casper Via V5!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence Casper'ı tebrik etmek lazım...:clap: Biraz daha batarya geliştirilse ve ekran ppi değerleri 320 üzerinde olsa tadından yenmez...Çünkü elimdeki eski iphone 4 ile karşılaştırma yaptım ve aynı sayfadaki küçük yazıları 3.5 inçlik iphone 4 ekranında rahat okunurken bu telefonda çok az bir büyütme yapmak gerekti..(NOT: TDK sözlük içerisinde karşılaştırdım çünkü sitesi buna çok uygun Casper yetkilileri bir karşılaştırma da kendileri yapsınlar diye yazıyorum...). PPi geliştirmesi hem ekranı 4.7 inç yaparak hemde ekran piksel yapısı düzenlenerek te (dikkat piksel sayısı demiyorum) sağlanabilir... hem telefonun zaten başarılı boyutları daha bir güzel olabilir...
Türkiye'nin ekonomisine faydalı olacak diye yeni bir telefon alırken önce yerli malı diyeceğim ama şu satış sonrası desteğe ((hem donanım hem yazılım desteği)) ekstra önem vermeliler bu konuda Türk firmaları çok gerilerde malesef...:blush:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefonu alalı 1 hafta oldu.Tasarım olarak gayet şık ve ince bir telefon henüz bir sorunla karşılaşmadım ancak interneti çok kullanıyorsanız benim gibi pil süresi yetersiz kalıyor maalesef.Birde kulaklık ve ses kalitesi pek iyi değil.Kaç sene önce çıkan iphone 3gs'nin kulaklık ses kalitesi bile bundan çok üstün.Kendim kullandım 3gs oradan biliyorum.Onun dışında şimdilik gayet iyi bir telefon diyebiliriz f/p açısından ama ilerde ne olur bilinmez :)