Casper Via M1 Alınır mı?

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Bir önceki konumda belirtmiştim 1500 TL'ye kadar bütçem var fakat pekte oralara kadar çıkmak istemiyorum. Casper Via M1 özellikleri cazip geldi bunun dışında telefon önerilerine açığım. GM 5 Plus önermeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
lg g4, galaxy a7 olabilir. daha düşük bütçede zenfone lazer 5.5 gibi snapdragon tabanlı cihazları seçebilirsin.
mediatekten uzak dur yeter

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bir önceki konumda belirtmiştim 1500 TL'ye kadar bütçem var fakat pekte oralara kadar çıkmak istemiyorum. Casper Via M1 özellikleri cazip geldi bunun dışında telefon önerilerine açığım. GM 5 Plus önermeyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Casper via m1 ürünü uygun fiyat banında önerdiğim bir ürün. 800 Tl bandında cihaz bakan arkadaşlara tavsiye ettiğim bir model. Ama bütçeniz max. 1500 tl ise ben size casper via m1 1500'lük ürünler ile aynı boşuna para vermeyin demem. Bu yanlış olur.

size tavsiyem ortalama verelim;

800 tl bandında casper via m1

1000 tl bandında Gm5plus-asus zenfone selfi-xiaomi mi4

1500 tl banında ise lg g4- ikinci el samsung s6 - ikinci el note 4

Not: lg g4 kipada 1400tl - hepsiburada da 1250tl. Bence g4 alın.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhaba,

Casper via m1 ürünü uygun fiyat banında önerdiğim bir ürün. 800 Tl bandında cihaz bakan arkadaşlara tavsiye ettiğim bir model. Ama bütçeniz max. 1500 tl ise ben size casper via m1 1500'lük ürünler ile aynı boşuna para vermeyin demem. Bu yanlış olur.

Şimdi şöyle çevremde kullanan bir kaç lg g4 kullanan kişiler var pek memnun olmamaları beni soğuttu biraz zaten tasarım olarakta pek beğendiğim söylenemez. Özellik olarak fazla bir beklentim yok açıkçası sadece kasma ve donma yaşamak istemiyorum birde pil sorunu yaşamak istemediğimi söyleyebilirim bunları göz önünde bulundurduğumuzda zenfone max ve ya vibe p1 var aklımda.

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
lg g4, galaxy a7 olabilir. daha düşük bütçede zenfone lazer 5.5 gibi snapdragon tabanlı cihazları seçebilirsin.
mediatekten uzak dur yeter

Mediatek in sıkıntıları olduğunu duydum bende uzun kullanımda kasma ve donma gibi teşekkür ederim

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Zenfone max ile vibe p1 arasında kaldıysan kesinlikle vibe p1 tercih etmelisin...Zenfone max ın p1 ile tek yarışabileceği nokta batarya olur ki ikiside aynı...Diğer özellikleri bakımından p1 daha önde...1100 liraya bulunursa harika bi seçim olur...

serkanbudakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Zenfone max ile vibe p1 arasında kaldıysan kesinlikle vibe p1 tercih etmelisin...Zenfone max ın p1 ile tek yarışabileceği nokta batarya olur ki ikiside aynı...Diğer özellikleri bakımından p1 daha önde...1100 liraya bulunursa harika bi seçim olur...

şuan Nokia E72 kullanıyorum :D Bundan önceki telefonum xperia z5 ti fakat işlerimi hemen hemen hala görebiliyorum açıkçası bir telefona 1500 üstü para vermek istemediğim için olabildiğince asgari düzeyde bir fiyatta tutmaya çalışıyorum minimum 2 3 sene idare edebilecek ve bu süreç içerisinde kanser etmeden kullanebileceğim bir telefon olsun istiyorum :)

Berk Ay14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Vestel,Casper önermem ikiside aynı çöp

bugter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Kardeş sen diyordun GM 5 martın sonu nisan başı geliyor diye ? Hani telefon ortalıklarda yok ? ?

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şu an 3 gündür VIA m1 kullanıyorum ön ve arka kamera gece ve gündüz çekimi çok iyi dahili hafızası yeterli işlemci ve RAM yeterli ekran çözünürlüğü yeterli başka bir sıkıntı yok... Tek sıkıntı yazılım güncellemesi vermiyor

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Kardeş sen diyordun GM 5 martın sonu nisan başı geliyor diye ? Hani telefon ortalıklarda yok ? ?

Valla bende sizin gibi bekledeyim. Bizde mwc 2016'daki general mobile'in yalancisiyiz. Kesin tarih vermediler. Ayni benim gibi mart sonu nisan basi gibi yavastan gelir dediler. Bizde firma oyle dedigi icin o sekilde yorum yapiyoruz ki almayi dusunenler asagi yukari ne kadar bekliceklerini bilsinler diye. Bu aralarda satisa cikmasi lazim umarim gecikmeden gelir. Gecikme olursa da normal apple da geciktiriyor general mobile'in ne eksigi var :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Şimdi şöyle çevremde kullanan bir kaç lg g4 kullanan kişiler var pek memnun olmamaları beni soğuttu biraz zaten tasarım olarakta pek beğendiğim söylenemez. Özellik olarak fazla bir beklentim yok açıkçası sadece kasma ve donma yaşamak istemiyorum birde pil sorunu yaşamak istemediğimi söyleyebilirim bunları göz önünde bulundurduğumuzda zenfone max ve ya vibe p1 var aklımda.

Lenovo vibe p1 batarya olarak cok iyi bir urun. Donanim olarakda sd615 ile orta segmentte iyi isler cikariyor. Ayrica orta segment olmasina ragmen parmak izi sensoru 3gb ram'i ve metal kasaya sahip olmasi oldukca iyi ozellikler. Gm5plus ve lg g4 dusunmuyorsaniz vibe p1 guzel bir urun.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
lenovo vibe p1 bulunursa lg g4 2ç el s6 alınabilir kardeşim m1 de alınır güzel telefon...

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
VIA m1 de göreceğimiz tek sıkıntı bence yazılım güncellemesi geri kalan herşey çok iyi şarj süresi tatmin ediyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
asus max al onu alıcağına gasper alana geçmiş olsun denir.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
bana göre donanımı ve tasarımı hoşuma giden her telefon alınabilir sonuç da hepsi android casper de alınır ama uzun vade için yani alıp seneye satarsanız zararınız çok olur. ikinci elde pek fazla vermiyorlar bu cihazlara.

v1 e gelecek olursa

4g destekliyor
5,2 inch ideal boyut
ön kamerada flash
2,5 d ekran
8 çekirdekliMediaTek MTK 6753V
13 mp arka kamera
2.900mAH batarya

bence özellikleri çok güzel uzun vade kullanılacaksa alınabilir sadece yazılımı hakkında bilgim yok kullanan arkadaşlardan bilgi al

alternatif olarak önerebilecegim

vibe p1 (favorim)
biraz daha ucuz dersen zenfone selfi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
asus max ön kamerada flashlıydı...