Casper Via A1 vs Sony Xperia XA Ultra ?

Casper Via A1 - Sony XA Ultra

• Kullanılan toplam oy
    5

hakanozdagg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar size bir sorum olcaktı
ben 1500 tl değerinde telefon almayı düşünüyorum 2 telefon arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim
Sony XA Ultra
Casper Via A1
Sizce hangisini almalıyım 2 telefon arasından.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Casperın özellikleri daha iyi ama sony de bilindik bi marka. Ve sony için androidin iphonu derler yani kararlılık konusunda daha iyi. Sony alırsan uzun süre telefonu gayet verimli kullanırsın.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Casperın özellikleri daha iyi ama sony de bilindik bi marka. Ve sony için androidin iphonu derler yani kararlılık konusunda daha iyi. Sony alırsan uzun süre telefonu gayet verimli kullanırsın.
Bende sony kullanıcısıyım ama uzun süre verimli kullanamadım.Sony telefonlara daha 1 tl bile vermem.ya android de samsung yada lg

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Bende sony kullanıcısıyım ama uzun süre verimli kullanamadım.Sony telefonlara daha 1 tl bile vermem.ya android de samsung yada lg
Yani bende lg den verim alamadım gerçi g3 ün sıkıntılı serisiydi ama serviside iyi deil. Sony kullanan arkadaşlarım gayet memnundu. Tabi en mantıklısı kullanıcı kulüplerine gidip ordan görüş almak

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yani bende lg den verim alamadım gerçi g3 ün sıkıntılı serisiydi ama serviside iyi deil. Sony kullanan arkadaşlarım gayet memnundu. Tabi en mantıklısı kullanıcı kulüplerine gidip ordan görüş almak
sony eskidem Tüplü tv lerde,el kameralarında falan bir numaraydı.ama lg ilesamunsg birçok üründe kalitesini belli ediyor.Şimdi her marka cep telefonu çıkarmaya başlıyor.yakında arçelik,beko gibi markalarda cep telefonu üretmey başlarsa hiç şaşırmam

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
sony eskidem Tüplü tv lerde,el kameralarında falan bir numaraydı.ama lg ilesamunsg birçok üründe kalitesini belli ediyor.Şimdi her marka cep telefonu çıkarmaya başlıyor.yakında arçelik,beko gibi markalarda cep telefonu üretmey başlarsa hiç şaşırmam
Vestel üretiyo zaten :)

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Sony bence ama kullanıcı kuluplerine bi bak kronik sorunu filan varmiymiş iki telinde. kullananlar ne düşünüyor filan