deniz-deniz-
Öğrenci
Sorum başlıkta da belirttiğim gibi Casper VIA a 3 plus alınır mı eğer alınmasa.ne önerirsiniz bütçem 3300
3300 TL'ye Via A3 Plus kesinlikle alınmaz. LG V30+'a bakabilirsin gayet harika bir cihaz.Sorum başlıkta da belirttiğim gibi Casper VIA a 3 plus alınır mı eğer alınmasa.ne önerirsiniz bütçem 3300
Bana uzun süre boyunca oyun oynatabilir mi3300 TL'ye Via A3 Plus kesinlikle alınmaz. LG V30+'a bakabilirsin gayet harika bir cihaz.![]()
2800 3000 arası geziyorcasper via a3 plus kaç TL ki?
Kesinlikle oynatır. İçinde 2017 model üst seviye donanım var. Snapdragon 835 ve Adreno 540'ın gücü 3-4 sene kasmadan oyun oynatmaya yeterli potansiyele sahip.Bana uzun süre boyunca oyun oynatabilir mi
Son bir sorum daha olacak kusura bakmasın senide yordum ama ön kamera 5 MP sıkıntı çıkarır mıKesinlikle oynatır. İçinde 2017 model üst seviye donanım var. Snapdragon 835 ve Adreno 540'ın gücü 3-4 sene kasmadan oyun oynatmaya yeterli potansiyele sahip.
Ön kamerası fazla güzel değil fakat iş görür.Son bir sorum daha olacak kusura bakmasın senide yordum ama ön kamera 5 MP sıkıntı çıkarır mı
P20 sanki daha iyi olur gibi kamera ve performans açısından ama bilmiyorum.Ön kamerası fazla güzel değil fakat iş görür.
Donanımda geride kalıyor hocam. Fotoğrafta başarılıda videosu beklentinin altında.P20 sanki daha iyi olur gibi kamera ve performans açısından ama bilmiyorum.
Hocam baktımda V30+ QLED yani 2K ekrana sahipmiş ama P20 yandan çakma 2K gibi bir şey bence 2K bir şekilde küçük ekranda bir şeyler seyretmek çok zevkli olur.Donanımda geride kalıyor hocam. Fotoğrafta başarılıda videosu beklentinin altında.
Sahibinden sitesi mobil pazarlama çok sıkıntı yaşattı. G7'de sorun yok fakat. Ben oradan açıkçası gidipte telefon almam.3300 bütçem olsa ikinci el G7 alırdım. VIA A3 Plus kötü bir telefon değil ama o fiyata alınmaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-tr-garantili-bahariye-mobile-618996909/detay
Hemde Bahariye Mobile satıyor.
Evet haklısınız. Sahibinden'e sadece elden alabileceğim İstanbul içi ürünler için bakıyorum. Site üzerinden GET ile yada sıfır ürün almak hiç mantıklı değil. Kesinlikle görmeden almam daha önce öyle bir hata yaptım pişman oldum.Sahibinden sitesi mobil pazarlama çok sıkıntı yaşattı. G7'de sorun yok fakat. Ben oradan açıkçası gidipte telefon almam.
O işlemci ve gpu 2000 TL lık nokia 8'de de var.Kesinlikle oynatır. İçinde 2017 model üst seviye donanım var. Snapdragon 835 ve Adreno 540'ın gücü 3-4 sene kasmadan oyun oynatmaya yeterli potansiyele sahip.
Kamera performansı ve kamera arayüzü geride kalıyor.O işlemci ve gpu 2000 TL lık nokia 8'de de var.