Casper TW7 Driver XP

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Casper TW7 sürücülerine ihtiyacım var.
İnternette ftp://213.194.123.227/Notebook/TW7%20XP%20DR%DDVER/ heryerde bu adrese rastlıyorum fakat burası da sorunlu çıktı. Bir süre indirdikten sonra indirmiyor.
Casper TW7 Driver XP 32bit olması gerek sürücülerin.

Casper'ın sitesi dahil internette hiç bir yerde yok ya...

(Varolan bir konuya yazacaktım fakat acil lazım olduğu için yeni konu açma gereği duydum)

Son düzenleme:

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
öncelikle notebook yada masaüstü driver'ı arıyorsan fark etmez , cpuz programını yada everest yazılımını kullanarak aradıgın donanim sürücüsünün(lerinin) isimlerini belirle böylelikle casper'a baglı kalmadan driver'ların ulaşabilirsin

bu arada adres sorunlu değil oraadaki başlık altında bütün donanimlarının sürücülerini vermişler ...

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Zaten yaptım fakat nasıl bir sistemi varsa laptop'un hiç bir şekilde gösteremiyorum ses kartını da ekran kartını da.

Ayrıca linkte sorun yok zaten. İndirmeye başlıyorsun sürücüleri fakat bir süre sonra indirme işlemi duruyor. FTP programları ile denediğimde de aynı şey oluyor. Arkadaştan indirmesini istedim onda da aynı oldu.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Allah Allah gösterememenin nedenini anlayamadım ben ...

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben de anlayamadım. Ekran kartı GeForce 8400 GS. Anlamadım nerede sorun var.
Zaten XP'yi yüklerken de sorun vermişti. Hard Disk'i görmemişti. Yeni xp cd'si yazdırdı bana sürücü güncelli.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Test merkezimize Casper tablet PC gelmişti ve geldiği gibi format atıp yeniden Vista yüklemiştim pek sürücü sorunum olmamıştı. Demek ki XP'de olay daha vahim.

Yarın bir telefon aç derim kendilerine.

Ya da arkadaşların dediği gibi, donanımların modelini bul ve donanımların kendi resmi sitelerinden indir sürücüleri.

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Serviste de yok ki sürücü cd'si. Adamlar pc'yle birlikte eski modelin sürücülerini vermişler. Getirtmeye çalışacaklarmışmış... En son PC'yi verdiğimde 6 hafta sonra yenisini getirmişlerdi ki onu da getirmezlerdi normalde. Yasal zorunluluk işte. PC'yi aldığıma almadığıma pişmanım. Vista kurulu olsa serviste var sürücüler ama xp için yok :(

Resmi sitelerinden indirdiğim sürücüler bir şekilde çakışıyor xp ile. PC ile birlikte gelen vista dvd'mi de kaybettim (: Herşey üst üste geliyor ya (:

Bir daha Casper mı? Tövbe (:

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Hayatımda gördüğüm en berbat bilgisayar sitelerinden biri. Korkunç yavaş, Firefox uyumsuzluğu var, güncel değil, vs...

Edit: ftp://213.194.123.227/ adresinde sürücüler bulunuyor.

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim ilk mesajımda verdiğim site (:
Max 24mb indirebiliyorum (: O da yaklaşık 80dk'da falan iniyor. Ve dosyanın tamamı inmeden hata veriyor dosya indirme yarıda kesiliyor.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Oradan hangi dosyaları çekmek istiyorsun?

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
VGA Ekran ile Ses dosyalarını almam gerekiyor.

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Evet ta kendileri (:
Bir süre indikten sonra inmiyorlar işte :(

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Çok çok sağolasın,
indiriyorun şu an ikisini de.

tertunc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
21
Upload işlemi bitti

Virüs taramasından geçirildi.

Sorunlu dosyalar onarıldı.

Son düzenleme:

ZeBaNi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim en sonunda.

desqal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu açan arkadaşa sorum olacak tamamen bütün driverlerı indirip yükledinmi arkadaşım sorunun çözüldümü bende aynısını yapacağımda 1 aya kadar ondan sordum.xp ye çevirmekistiyorum vista kastırıyor makinayı.

candas14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardesim bende casper tw7 var ekran kartıda nvıdıa 8400m gs var ben o ekran kartını degiştire bilirmiyim

UstAs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla notebook'ların ekran kartları değiştirilemiyor. gerçi uzman bir yere gönderirsen notebook'u baştan bile yaratabilirler ama.. sanmıyorum yani

mhmdars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaa arkadaşım bana xp driveleri lazım sadece wireless verdiğin siteye ulaşamıyorum ...başka bir linkden upload edersen çok makbule geçer :)