Casper tkp7350 bilgisayarımda kernel hatası

alfhonso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

casper nirvana tkp7350 kullanıcısıyım win 7 ultimate kullanıyorum

geçtiğimiz sene pc sarsıldıkça kapandığı gerekçesiyle servise gönderdim ve garanti kapsamında anakart değişimi yapıldı

Ancak anakart değişimi yapıldıktan ve servisten geldikten bir gün sonra pes 2010 gibi oyunları oynarken ve internetteki videoları izlerken ekran gidip gelmeye ve kernel hatası vermeye basladı...

hatada görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti gibisinden hata veriyor....

Cihazımın garantisi bitti şu anda özel servislere götürüyorum ve her biri farklı farklı öneriler sunuyorlar kimisi anakart değişiminden sonra bios güncellemesinin yapılmadığını söylüyor tek bios güncellemesine sorunun düzeleceğini söylüyorlar. kimiside işlemci bacaklarının tam oturmadığını onarılması gerektiğpini kimi anakartın hatalı olduğunu anakartın değişmesi gerektiğini söylüyor. hemen ardındanda maddi kısmına geçiyorlar

1-) driverlarımn hepsi güncel ve resmi sitelerden yükleme yaptım
2-) Tekrar servise göndermek istemiyorum çünkü casper servisi 30 iş gününü sonuna kadar kullanan bir servis ve işim gereği o kadar uzun süre bilgisayarsız kalmak istemiyorum
3-) her kafadan bir ses çıkmasından bıktım güvenebileceğim bir çözüm bulabilmek adına forum sitelerinin altını üstüne getrdim ama benzer sorun yaşayan birini göremedim maalesef...
4-) Forum sitelerine hep baktım ama böyle bi soru sorma gereği duymamıştım bu konuda gördümki bir çok arkadasım sorununa çözüm bulmuş umarım bende çözüm bulurum..

http://biosagentplus.com/results.php?ref=92fe485bac9ee4aaba0b3152d4136ab7&referral=488

bi siteden aldığım sistem bilgilerimde burda

GPU 63 C
HD0 36C
TEMP1 47C
CORE 0 46 C
CORE 1 45 C

Speedfan ile baktğım sıcaklık dğerlerimde bunlar...

teşekkürler şimdiden.
Paylaş:

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam benim bildiğim kernel hatalarının çoğu formattan kaynaklanıyor iyi formal atılmamışsa bu hatayı veriyor genelde
bende de olmuştu ama format esnasında verdi hatayı sonra başka bi işletim sistemi ile format çektim ve daha sonra isteğim sistemi kurabilmiştim

alfhonso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayda iki kere format atıorm nerdeyse tüm işletim sistemlerinide denedim hepsinde sorun yaşıorm hocam ya

alfhonso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sinirle bu bilgisayarı parçalamadan iyi dayanıyorm yardımcı oln please bilgisayarı kurtariym :P

sururi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 tane ramin varsa birini çıkarıp dene

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
işte casper şans işi çinden kiloyla aldığı elektronik kartlar vs. sayesinde ucuza bilgisayar veriyor sorunlu oluyor o yüzden