Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni sürümü sizinle paylaşıyorum Windows 8.1 uyumu vardır.Sürüm numarası v1.00.0092dir.
2011 yılından beri aldığınız %90 laptopla uyum sağlar çünkü casperın ürettiği çoğu laptopun anakart üreticisi PEGATRON firmasıdır.Ben başka bir bilgisayar modelinin sitesinden indirdim kurdum hiç bir sıkınıtı çıkarmadı denenmiştir.
Kardeşim çok teşekkür ederim bu sürücü internette çok zor bulunuyor. Senden ricam 29 Temmuz'da çıkacak olan Windows 10 driverlarını da Casper için yeni bir başlık altında yayınlaman... :yes:
Bu photkey Windows 10 da çalışmıyor tuşların ve rakamların bir kısmını fn basmadan kullanamıyoruz sizce yeni sürücüyü caasper kaç yılda yayınlar ? sizde sikayetvar dan sikayet edin bu durumu lütfen..
arkadaşlar şuan için elimde photkeyin 1.00.0105 sürümü var w8.1 için son sürüm ama w10da maalesef çalışmıyor. Windows 10da bazı driverlar hala eksik hepsi elimde olunca bir konu açıcam PHOTKEYin windows 10 sürümü 1 ay içinde çıkıcaktır. Daha doğru düzgün windows 10 yüklü pc piyasa sürülmedi. Firmalar yeni yeni dirver sağlıyor. Elime geçer geçmez yeni bir konu açıcam.
Arkadaşalar Windows 10a geçen arkadaşlar bana özelden mesaj atsın elimde Windows10 için olan PHOTKEY var ancak bende çalışmadı birde siz deneyin tam çalışan olunca konu açıcam.