Casper PC hakkinda

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
PC almak için araştırırken buna rast geldim alınır mı alinmazmi özellikleri iyi görünüyor

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
İşte merak ettiğim konu o neden kimse önermiyor ?. Bütçe maksimum 15 bin olur

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
İşte merak ettiğim konu o neden kimse önermiyor ?. Bütçe maksimum 15 bin olur
Dandik bir firma. Forumda birinin Casper laptobu var birkaç yıllık. NVIDIA'sı bozuldu reballing yaptırması gerekiyor. Benim 8 yaşındaki çöp Lenovoma her türlü işkenceyi yaptım ve hala ekran kartında bir sorunum yok. Dandik olduğunun kanıtlarından biri bu.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Hocam aldıktan sonra bir hizmetleri yok. Kendi bilgisayarıma uygun Casper driverlarını bilmiyorum. Seri no yazıyorum çıkmıyor. Yeni bilgisayarım var artık kurtuldum onlardan. 15k yı Casper ile ziyan etmeyin benim önerim Monster almak olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Monster'a baktım o bütçe için bilgisayarları yok. Yani biraz daha düşük bir öneri yapacağım eğer Monster almak isterseniz.

Bu bilgisayarın SSD'sini ister 512GB ister 1TB yapın müthiş bilgisayar. Hatta 32B RAM bile takabilirsiniz bütçeniz yine artar ama 3-4 yıl sonra 16'nın devri biter yani 32GB çok uzun vade için mantıklı bir hareket. Eğer ben bilgisayarımı 3-5 sene kullanacağım diyorsanız bu kadar yüksek bütçeyi gerek görmüyorum ama siz bilirsiniz tabi.

Eğer ben 15k paramın tamamını kullanacağım derseniz Dell Alienware, Asus ROG gibi ürünlere bakmanızı öneririm.

Son düzenleme: