Casper Nirvana TW8 mikrofon sorunu

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu anda CASPER NİRVANA TW8 EAA-889 markalı laptop notebook var ben format attım WİNDOWS XP kurdum buna hiçbir sorunu yoktu sadece Blutut sorunu vardı onuda halledemedim driver yüklüyorum fakat çalışmıyordu. Mikrofon çalışıyordu sonradan cızırtılar felan geldi ve bi anda ses gitti şu an ses kaydediyorum ama hiçbir sesi almıyor sorun nedir acaba audio driver kurulu şu anda.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
söylediğin modelin bios versiyonu xp ile uyumsuzdur. yeni bir bios update ile sorunun düzelecektir. yalnız bios update dosyalarını casper sitesinde yayınlamıyor (opsiyonel) casper ile mail iletişimi kurarsanız size yardımcı olacaktır.

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sürü foruma konu açmıştım ben forumun yöneticisi windows 8 kur demiş direk 7 kursam daha iyi olmazmı ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
8.1 kur çok daha iyi olur 7 kasar 8.1 kasmaz bende bunu kullanıyorum 90 günde bir format atıyorum c ve d yap oyundu program dı dye kur:
http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B111.PNG
Ekran%2BAl%C4%B1nt%C4%B1s%C4%B11.PNG

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yapabileceğin tek şey var bilgisayarına vista kur casperdan seri numaranla birlikte bios güncellemeni mail aracılığı ile iste güncellemeyi yaptıktan sonra bilgisayarına sorunsuz istediğin sürümü kurabilirsin. emin ol bu kesin çözüm bios güncellemesini vista dışında bir sistemle yüklersen bios arızalanabilir.