Casper Nirvana N360 İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Casper Nirvana N360 İncelemesi

Casper'ın uygun fiyatlı hem taşınabilir bilgisayar hem de tablet bilgisayarı olan Casper Nirvana N360, inceleme konuğumuz. Bakalım Casper'ın yeni modeli bizlere neler sunuyor?

İkisi bir arada bilgisayarlar sizce mantıklı mı? Casper Nirvana N360'ı nasıl buldunuz?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ürünün çerçevesinde parmak kale maç yapılabilir. bu özelliğini takdir ettim

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tolga cem derdi ki çerçeve kalın olunca karınca kolonisi geçer falan.. Bunda fareler için duble yol olmuş resmen

EXPERT21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vatandan aldığım 350 tl via t8b tabletim sıvı temasından dolayı 500 TL masraf çıktı buna yorum yapabilecek arkadaş varmı reklamlarıyla yahudi ticaretini uygulayan kendi insanlarını en iyi dolandıran başka şirket varmı sizce tabi bu yorumum bilgisayardan anlayanlar için anlamayanlar zaten boş boş yazar. Allah milletimizi sahte insanlardan korusun inşallah allah rızası için en azından i7 işlemcili masaüstü pc lere orjinal işlemci fanlarını takın 2100 tl olmasın 2150 tl olsun. nasıl bir strateji herşeyiniz yan sanayi oem olmak zorundamı hiçmi hp, asus, lenovo, IBM bilgisayar gibi firmalardan ilham almadınız neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum 😨 ks bakmayın arkadaşlar acayip moralim bozuldu

B

Binici

SDN Okuru
Abi siz casper ile ortak çalışıyorsunuz herhalde neden en çok casper incelemeleri yapıyorsunuz birde hiç eksi yönleri yok size göre hep artışı var buda ilginç diğer yorumcular performans iyi değil ısınıyor diyorlar sayın tolga abimiz hiç isinmiyor diyor süper ötesi bir cihaz yani bakalım. ...