Casper laptopları hakkında

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar ben laptop alıcam ama fiyat ve performans olarak iyi bir laptop istiyorum oyun oynayacağımı söylüyüm oyun laptopu bakıyom fakat casper laptopları diğer laptoplara göre daha ucuz donanımı daha iyi eskiden casper kullandım fakat ekran kartı problemi yaşadım bidaha yaşamak istemiyorum sizce 3000 lirayı fazla geçmiyecek casper laptopu alınırmı yada farklı markalar mı alınır msi monster gibi onlarada baktım biraz pahalı sizce ne alınır gta 5 gibi oyunları yüksek seviyede oynamalıyım çünkü 4-5 sene kullanıcam laptopu bide servisi iyi olsun yani adam gibi bi servis olsun beni yarıyolda bırakmasın

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ben casper nirvana chy modelini kullanıyorum 4. yıla gireceğiz çok şükür ilk günkü performansta kullanıyorum.

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ben casper nirvana chy modelini kullanıyorum 4. yıla gireceğiz çok şükür ilk günkü performansta kullanıyorum.
O iş şans ya benim laptopta 5 sene olcak 3. senesinde harddisk bozuldu 4. senesinde ekran kartı.

Monster öneririm. F/p'leri yüksek.
İstediğim bilgisayarlar fakat çok kalın ya o yüzden pek tercih etmek istemiyorum ama aklımda peki satış sonrası desteği nasıl bi fikriniz varmı

Casper her şeyi ile kötü bir firma.
Onu herkes biliyorda fiyat performans konusunda diğerlerine göre daha iyi ama işte sonrası malum