Casper Laptop Parlaklık Sorunu

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Model: Casper Nirvana Model Kodu: CN.BMLI450C

Bilgisayarıma ekran kartı driverlarını yükledikten sonra (INTEL+AMD) bilgisayarı yeniden başlattım AMD kartın parlaklığı çok düşük INTEL'in ise normaldi. Bu sorunun çözümünü bilen lütfen yardım etsin!!!

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Model: Casper Nirvana Model Kodu: CN.BMLI450C

Bilgisayarıma ekran kartı driverlarını yükledikten sonra (INTEL+AMD) bilgisayarı yeniden başlattım AMD kartın parlaklığı çok düşük INTEL'in ise normaldi. Bu sorunun çözümünü bilen lütfen yardım etsin!!!

Parlaklığı düşürüp arttırmak mı istiyorsun tam olarak anlamadım sorunu ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AMD ekran kartına geçince parlaklık aşırı derece düşüyor ancak fenerle bakılabiliyor herhalde kayıt defteri ile alakalı bir sorun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
AMD ekran kartına geçince parlaklık aşırı derecede düşüyor ancak fenerle bakılabiliyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
AMD ekran kartına geçince parlaklık aşırı derecede düşüyor ancak fenerle bakılabiliyor

Fonksiyon (FN) tuşuyla parlaklığı açabilirsin yada başlat denetim masası sistem ve güvenlik güç seçenekleri yüksek performansa geçip parlaklık ayarlarını yapabilirsin

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fonksiyon (FN) tuşuyla parlaklığı açabilirsin yada başlat denetim masası sistem ve güvenlik güç seçenekleri yüksek performansa geçip parlaklık ayarlarını yapabilirsin

Dediğinin hiçbirisi işe yaramıyor. AMD karttayken ekran neredeyse hiç gözükmüyor ki

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Dediğinin hiçbirisi işe yaramıyor. AMD karttayken ekran neredeyse hiç gözükmüyor ki

Aygıt yöneticisinden AMD driverini sil sonra aygıtı kaldır yeniden başlat driverini offical sitesinden indir kur sorun düzelmesi lazım. AMD paneline gir masaüstünden ordan bir parlaklıkla oyna öyle bi dene yada

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Aynı sorun bende yaşıyordum hep en düşük parlaklıkta duruyodu laptop ama format attıkdan sonra düzeldi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Aynı sorun bende yaşıyordum hep en düşük parlaklıkta duruyodu laptop ama format attıkdan sonra düzeldi.

Format son çare yapılacak çok işlem var ama uğraşmaya değer mi bilmem format kolay yöntem gelmiştir sana :)

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıt yöneticisinden AMD driverini sil sonra aygıtı kaldır yeniden başlat driverini offical sitesinden indir kur sorun düzelmesi lazım. AMD paneline gir masaüstünden ordan bir parlaklıkla oyna öyle bi dene yada

Casper'ın bilgisayar ile verdiği CD içindeki driver sıkıntısız ama performans 0. Casper sitesindeki driver sadece INTEL ki oda uyumsuz. AMD sitesindeki 14.4 driver denedim siyah ekran sorunu verdi. 14.7 beta driverini yükleyince sadece INTEL kullanıyor bunun için bios ayarı gerekli ama Casper yayınlamamış. AMD ekran parlaklığı sorunun kayıt defteri ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Casper'ın bilgisayar ile verdiği CD içindeki driver sıkıntısız ama performans 0. Casper sitesindeki driver sadece INTEL ki oda uyumsuz. AMD sitesindeki 14.4 driver denedim siyah ekran sorunu verdi. 14.7 beta driverini yükleyince sadece INTEL kullanıyor bunun için bios ayarı gerekli ama Casper yayınlamamış. AMD ekran parlaklığı sorunun kayıt defteri ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Kardeşim sen en iyisi temizinden bir format at ilk önce intel driverinin doğrusunu kur donanım kimliğine bakarak güncelle sonrada AMD sürücüsünü sitesinden kur. Casperın zaten işi gücü sorun çıkarmak paylaşımlı ekran kartıda neymiş ya

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sen en iyisi temizinden bir format at ilk önce intel driverinin doğrusunu kur donanım kimliğine bakarak güncelle sonrada AMD sürücüsünü sitesinden kur. Casperın zaten işi gücü sorun çıkarmak paylaşımlı ekran kartıda neymiş ya

Kardeşim bu kaçıncı format denemem Windows 8,8.1,7 hep aynı hata. Verdiği CD' nin içindeki driver çalışıyor AMD yada INTEL de sıkıntı yok ama oyunlar için biraz eski kalıyor. Kayıt defterine baktım INTEL de sıkıntı yok ama AMD'de ise parlaklık ile alakalı bir girdi bile yok.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
AMD de mobil ekran kartı güncellmek dünyanın en zor işlerinden biri bende çok denedim ama yok sorun üstüne sorun çıkıyor artık vazgeçtim denemekten eski sürüm kullanıyorum yapacak birşey yok.

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım kardeşim çözemezsek eski sürüm kullanırız

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Evet bende böyle bi olay duymuştum neden böyle acaba neden bu kadar sorunlu. En temizi NVIDIA valla driver asla sorun çıkarmıyor

LagatuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözülmüştür AMD 13.11 BETA driver yükleyince sıkıntı kalmamıştır.