Yardım Casper Laptop Fn Tuşu Çalışmıyor Interneti Nasıl Açabilirim?

sueoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Casper laptopun klavyesine su döküldü ve tuşlar karıştı. Şimdilik harici kkavye ile idare ediyorum ama harici klavyede FN tuşu yok. Bende laptopun ekran klavyesini açtım orada FN tuşu var. FN+F2 yapıyordum önceden wifiyi açarken. Şimdi ekran klavyesinden mi FN+F2 yapayim yoksa yalnızca FN'i yapayim ve F2 tuşuna klavyeden mi basayim. Nasil açabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Casper laptopun klavyesine su döküldü ve tuşlar karıştı. Şimdilik harici kkavye ile idare ediyorum ama harici klavyede FN tuşu yok. Bende laptopun ekran klavyesini açtım orada FN tuşu var. FN+F2 yapıyordum önceden wifiyi açarken. Şimdi ekran klavyesinden mi FN+F2 yapayim yoksa yalnızca FN'i yapayim ve F2 tuşuna klavyeden mi basayim. Nasil açabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim
mouse kullanın

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Windows sürümü nedir?

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Bu yöntemi dener misiniz:
  1. Windows Başlangıç Ekranından, Kablosuz aygıtları aç veya kapat öğesini arayın.
  2. Tüm kablosuz iletişimi durdurmak için Uçak Modu'nu etkinleştirin veya devre dışı bırakın. Kablosuz Aygıtlar altında , WiFi ve Bluetooth'u etkinleştirmeyi veya devre dışı bırakmayı seçin.

Kablosuz cihazlar

BatuhanDN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,476
Ayarlardan açınız.

sueoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu yöntemi dener misiniz:
  1. Windows Başlangıç Ekranından, Kablosuz aygıtları aç veya kapat öğesini arayın.
  2. Tüm kablosuz iletişimi durdurmak için Uçak Modu'nu etkinleştirin veya devre dışı bırakın. Kablosuz Aygıtlar altında , WiFi ve Bluetooth'u etkinleştirmeyi veya devre dışı bırakmayı seçin.

Kablosuz cihazlar
açsam da kapasam da izin vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarlardan açınız.
açamıyorum işte sorun orada

Ekli dosyalar

• IMG_20210618_172804.jpg
    IMG_20210618_172804.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 115

sueoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı