Casper laptop ekran catladi yardim...

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaslar bugun basima berbat bisey geldi laptopu tasirkn kapagi tam kapatmadn arasina telefonu koydum o sekilde tasidm sonra bi actm ekran catlamis disardan bisey hissedilmiyor ancak ekran catlamis gibi duruyor biraz arastirma yaptm cok yuksek ucretler donuyor ogrenciyim garanti karsilamazmi veya ekran full mu degismeli yani tamir edilemez mi ne kadar tutar yardm edersnz sevinirim

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Geçmiş olsun, garanti kapsamında olacağını pek zannetmiyorum.

Reaksiyon puanı
16,128
servise ece sağlamdı sabah böyle buldum de hiç yer değiştirdim deme standart bir ekransa 200lira sadece ekran alabilirsin ama casper kötü şöhretini düzeltmek için garanti dahilinde de yapabilir şansına kalmış umarım garantiye sokarlar gece sağlamdı sabah böyledi demeyi unutma üretim hatası var diye ücretsiz onarım olur belki.

cakenow35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardmlariniz icin tesekkurler arkadaslar peki garantiye verince karsilamaz derlerse ne kadar isterler yani ekrani kendim alip taktirmak istemiyorum servise yaptirsam tahmini ne kadar tutar bilgisayar tamircilerine veripte aylarca onlarla ugrasmak istemiyorum nolur neolmaz kalitesiz malzeme falan kullanirlar ugras dur bide bi ekran bu kadar mi dayaniksiz olur esyalarima deger veren biriyimdir asla hor kullanmam sert bi darbede yokki koydum telefonu kapagi yavasca kapandigi kadar kapattim koltuk altima aldm tasidm asla sıkmadmda yani normal mi arkadas hemen catlamasi

Reaksiyon puanı
16,128
200-300lira filan olurda sen kendi böyle oldu de normalde bu şekilde çatlamaması gerek cam demekki kılcal çatlaktı fark edilmeyecek şekilde kendi kendine çatladı diye diret pes etme.

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belki casper yerli malı olduğundan daha ucuz fiyata yapabilir

tecniker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper bilgisayarı servise göndereceğine otur kendin sök değiştir daha iyi casper teknik servisleri gördüğüm en berbat servis kalitesine sahip.....

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Meraba arkadaslar bugun basima berbat bisey geldi laptopu tasirkn kapagi tam kapatmadn arasina telefonu koydum o sekilde tasidm sonra bi actm ekran catlamis disardan bisey hissedilmiyor ancak ekran catlamis gibi duruyor biraz arastirma yaptm cok yuksek ucretler donuyor ogrenciyim garanti karsilamazmi veya ekran full mu degismeli yani tamir edilemez mi ne kadar tutar yardm edersnz sevinirim

Merhaba,
LCD panel kırıkları garantiye girmez. Bunu değiştirmen gerek. Tam modelini yazarsan belki fiyat araştırması yapabiliriz. Özeden yazabilirsin. Olmadı 2. el bakabilirsin.