Casper Laptop Alınır mı?

Arifkismir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper f750 8.nesil i7 8550u islemci 8gb ddr4 ram mx150 ekran kartı 2 gb 1.8 ghz turbo boots ile 4.0 ghz çıkıyor acil yardim beyler alıcagima pisman olurmuyum ısınır mi oyun performansı ne olur ekran kartı takmak istersem başka ekran kartı takabilrimiyim

'Alpha'

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Casper f750 8.nesil i7 8550u islemci 8gb ddr4 ram mx150 ekran kartı 2 gb 1.8 ghz turbo boots ile 4.0 ghz çıkıyor acil yardim beyler alıcagima pisman olurmuyum ısınır mi oyun performansı ne olur ekran kartı takmak istersem başka ekran kartı takabilrimiyim
Ekran kartını uyumlu ekran kartları ile değiştirebilirsin.Laptop kullanıcaksın ve oyun oynucaksın ve ısınmıcak imkansız.Zaten o kadar işlemci hızı artış gösteriyorsa aşırı ısınır.Bence diğer seçeneklere bak derim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Öncelikle Casper olduğu için önermem zaten. Elinizdeki bütçe nedir? Oyun amacıyla mı almayı düşünüyorsun bilgisayarı?

Arifkismir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeşim benim taksitli alıcagim için en en yüksek fiyatakini alıyorum ama ekran kartı beni korkutuyor mx150 yani ısınma yaparsa fps düşer 5 bin 6 bin lira çöpe gitsin istemiyorum

---- Mesajlar birleştirildi ----

Öncelikle Casper olduğu için önermem zaten. Elinizdeki bütçe nedir? Oyun amacıyla mı almayı düşünüyorsun bilgisayarı?
Sorun surda i5 ike 8nesil i7 den aldigi performans aynını olur

eve
T ben pubg falan oynamak istiyorum niyetim o

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

Arifkismir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun surda i5 ike 8nesil i7 den aldigi lerfor
Bu iki üründe taksitle alınabiliyor bir bakmanı öneririm. O kadar parayı hem o özellikte hemde Casper bir bilgisayara vermek yazık olur. Casper zaten soğutma konusunda çok başarılı değil birde oyun için üretilmeyen U işlemcili bir bilgisayar alacaksın illaki ısınır.

Dell Gaming G315 Intel Core i5 8300H 8GB 1TB 128GB SSD Fiyatı

Dell Gaming G315 Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
alma diyorsun yani çok sağol teşekkür ederim

Ekran kartını uyumlu ekran kartları ile değiştirebilirsin.Laptop kullanıcaksın ve oyun oynucaksın ve ısınmıcak imkansız.Zaten o kadar işlemci hızı artış gösteriyorsa aşırı ısınır.Bence diğer seçeneklere bak derim.
Sağolsin tesekkurler

Son düzenleme:

tıgermsı

Asistan
Reaksiyon puanı
37
ev soguksa bu kış gününde niye alınmasın.
şaka bir yana u işlemci yerine HQ VE GTX li bir makine daha iyi olur.
marka MSI,ASUS,DEL,LENOVO,HP,ACER de bakabilirsin

Arifkismir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ev soguksa bu kış gününde niye alınmasın.
şaka bir yana u işlemci yerine HQ VE GTX li bir makine daha iyi olur.
marka MSI,ASUS,DEL,LENOVO,HP,ACER de bakabilirsin
Mx150 gtx1030 un mobil hali ismi değişik ve ufak diye mx 150 denmiş çift sogutma var

tıgermsı

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Mx150 gtx1030 un mobil hali ismi değişik ve ufak diye mx 150 denmiş çift sogutma var
tamam ama benim gtx deme amacım en az gtx1050 hani adıda gtx çünkü yeni oyunları oynamak için ileriye dönük 1050 bile yetersiz. ama en azından ilerde düşük ayardada oynatır.
bu fps leri i7-u serisi ve mx150 ile göremezsin.
video i5-7300hq-gtx1050 msı gp62m