Casper ikinci 6610 ekran kartımı nasıl güncellerim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gutkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gutkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

arkadaşlar 3 sene önce Casper nirvana İ5 intel onboard ve ayrıca amd 6610 redon hd ekran kartlı diz üstü aldım, aldığım günden beri hiç ekran kartı güncellemesi yapmadım son günlerde pes 14 çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı bende güncelleme yapayım dedim, denetim masasından girdiğimde ve 6610 ekran kartı güncelleme sorguladığımda sürücü güncel diyor, bende güncel sürücüyü amd sitesinden indirip yükleyeyim dedim yüklame sonunda hata verip windows açılmıyor ancak sorun gider ve geri yükleme ile bilgisayarı açabiliyorum benim sorum üç senedir güncellenmeyen bir sürücü nasıl güncel olur ve ben bu amd 6610 kartımı nasıl güncellerim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Merhaba,

arkadaşlar 3 sene önce Casper nirvana İ5 intel onboard ve ayrıca amd 6610 redon hd ekran kartlı diz üstü aldım, aldığım günden beri hiç ekran kartı güncellemesi yapmadım son günlerde pes 14 çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı bende güncelleme yapayım dedim, denetim masasından girdiğimde ve 6610 ekran kartı güncelleme sorguladığımda sürücü güncel diyor, bende güncel sürücüyü amd sitesinden indirip yükleyeyim dedim yüklame sonunda hata verip windows açılmıyor ancak sorun gider ve geri yükleme ile bilgisayarı açabiliyorum benim sorum üç senedir güncellenmeyen bir sürücü nasıl güncel olur ve ben bu amd 6610 kartımı nasıl güncellerim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Hangi sürücüyü yükledin ? Linkini atar mısın ? Yanlış yükleme yapmış olabilirsin.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432

En üsttekini yüklenmişsindir büyük ihtimal.Doğru olan o. Amd cleanup util dosyasını indirip(sitesinde mevcuttu sanırım) onu kurar mısın ? Dosyayı yükledikten sonra ekranın 800x600 filan olucak panik yapma. Sonrasında 13.12 catalyst dosyasını kur. Dosyayı bu işlemleri yapmadan önce bilgisayarına indir.(13.12 catalyst ten bahsediyorum)

gutkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

hala sürücünün inmesini bekliyorum, bu sürücü win 7 32 bit için olanı değil demi benim 64 bit, birde artık makine 6610 kartını hiç görmüyor sadece intel 3000 var sürücüyüyükleyince düzelir sanrım.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
hala sürücünün inmesini bekliyorum, bu sürücü win 7 32 bit için olanı değil demi benim 64 bit, birde artık makine 6610 kartını hiç görmüyor sadece intel 3000 var sürücüyüyükleyince düzelir sanrım.

Evet düzelecek. Büyük ihtimal ekranda simgeler kocaman kocamandır :) 64 bit olan indirdiğiniz.

gutkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok tüm simgeler ve yazılar normal sadece oyunlara girişte sistem düşük diyor makine direkt intel 3000 görüyor.

gutkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu internet hızıyla bunu zor indircem daha 40 dakika diyor, indirsin yüklemeyi yarın yaparım olumlu olumsuz yazarı ilgin için teşekkürler. iyi geceler.

gutkin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bir siteden sürücüyü bulup sorunu hallettim, ama casper 6610 hd ekran kartlı bir bilgisayarı asla önermiyorum bu kartın güncellemesi yok casper amd ye kendisi için dandik bir kart yaptırmış sürücüsüde özel diğerleri olmuyor daha önce bilseydim asla almazdım. konuyu kapatabilirsiniz.