Rakamlarla Casper Yeni Merkez Binası
Yeni Binaya Yapılan Yatırım: 40 milyon dolar
Büyüklük: 34.500 m2
Mevcut Çalışan Sayısı: 322
Konferans Salonu Kapasitesi: 308 kişi
Seminer Salonu Kapasitesi: 40 kişi
Toplantı Salonu: 13 adet
Restoran Kapasitesi: 380 kişi
Üretim Bandı Uzunluğu: Toplam 140 metrelik 2 adet online ve 2 adet offline üretim bandı
Günlük Üretim Kapasitesi: 5 bin bilgisayar
Bant Kapasitesi: 1 bandda 1.250 adet
Teknik Servis Hizmeti Ort. Süresi: 2,4 gün, hedef 48 saat
Ödüller
Microsoft tarafından son 5 yıldır üst üste Türkiye’de “Yılın Yerli PC Üreticisi” seçilen Casper, Intel tarafından da 2005 yılında, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde "Yılın En İyi Pazarlama Ödülü”ne, 2006’da Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 75 ülkede bulunan şirketler içinden seçilerek "Yılın Firması" ödülüne layık görüldü.
Casper ayrıca 2006 yılında gerçekleştirdiği Intel® CoreTM 2 Duo işlemcili PC satışlarındaki başarısıyla da, Nisan 2007’de Paris’te düzenlenen “Intel Solution Summit”te Intel tarafından ödüle layık görüldü.
Rakamlarla Casper
Kurulduğu 1991 yılından bu yana 600 binden fazla bilgisayar üreten ve 2006 yılında 149.081 adet bilgisayar satışı gerçekleştiren Casper’ın 2006 yılı cirosu 134 milyon dolar olarak gerçekleşti.
Casper Kalite Politikası
Kurulduğu günden bu yana kaliteyi en önemli önceliği olarak gören Casper, kalite standartlarını her zaman yüksek tutmak için çalışma ve yatırımlarını sürdürüyor. Casper kalite alanında bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda aşağıdaki kalite sertifika ve belgelerini almaya hak kazandı:
ü TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi (TSE)
ü ISO 9001 (WCS - İngiltere)
ü İmalata Yeterlilik Belgesi (TSE)
ü Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi (Sanayi Bakanlığı)
ü TSEK Kalite Uygunluk Belgesi (TSE)
ü CE (Avrupa Birliği Standartları Kalite Belgesi)
ü FCC Belgesi
ü TUV Belgesi
Casper İş Ortakları
Ürün portföyünü her geçen gün genişleterek kullanıcılara daha fazla ürün seçeneği sunmayı amaçlayan Casper, kendi markasıyla pazara sunduğu ürünlerin yanı sıra, bilgisayar ve iletişim dünyasının ünlü markalarıyla da işbirlikleri gerçekleştiriyor. Casper, HTC, AirTies, Logitech ve Labtec markaların distribütörlüğünü yürütüyor.
(A) :* B)
Yeni Binaya Yapılan Yatırım: 40 milyon dolar
Büyüklük: 34.500 m2
Mevcut Çalışan Sayısı: 322
Konferans Salonu Kapasitesi: 308 kişi
Seminer Salonu Kapasitesi: 40 kişi
Toplantı Salonu: 13 adet
Restoran Kapasitesi: 380 kişi
Üretim Bandı Uzunluğu: Toplam 140 metrelik 2 adet online ve 2 adet offline üretim bandı
Günlük Üretim Kapasitesi: 5 bin bilgisayar
Bant Kapasitesi: 1 bandda 1.250 adet
Teknik Servis Hizmeti Ort. Süresi: 2,4 gün, hedef 48 saat
Ödüller
Microsoft tarafından son 5 yıldır üst üste Türkiye’de “Yılın Yerli PC Üreticisi” seçilen Casper, Intel tarafından da 2005 yılında, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde "Yılın En İyi Pazarlama Ödülü”ne, 2006’da Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki 75 ülkede bulunan şirketler içinden seçilerek "Yılın Firması" ödülüne layık görüldü.
Casper ayrıca 2006 yılında gerçekleştirdiği Intel® CoreTM 2 Duo işlemcili PC satışlarındaki başarısıyla da, Nisan 2007’de Paris’te düzenlenen “Intel Solution Summit”te Intel tarafından ödüle layık görüldü.
Rakamlarla Casper
Kurulduğu 1991 yılından bu yana 600 binden fazla bilgisayar üreten ve 2006 yılında 149.081 adet bilgisayar satışı gerçekleştiren Casper’ın 2006 yılı cirosu 134 milyon dolar olarak gerçekleşti.
Casper Kalite Politikası
Kurulduğu günden bu yana kaliteyi en önemli önceliği olarak gören Casper, kalite standartlarını her zaman yüksek tutmak için çalışma ve yatırımlarını sürdürüyor. Casper kalite alanında bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda aşağıdaki kalite sertifika ve belgelerini almaya hak kazandı:
ü TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi (TSE)
ü ISO 9001 (WCS - İngiltere)
ü İmalata Yeterlilik Belgesi (TSE)
ü Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi (Sanayi Bakanlığı)
ü TSEK Kalite Uygunluk Belgesi (TSE)
ü CE (Avrupa Birliği Standartları Kalite Belgesi)
ü FCC Belgesi
ü TUV Belgesi
Casper İş Ortakları
Ürün portföyünü her geçen gün genişleterek kullanıcılara daha fazla ürün seçeneği sunmayı amaçlayan Casper, kendi markasıyla pazara sunduğu ürünlerin yanı sıra, bilgisayar ve iletişim dünyasının ünlü markalarıyla da işbirlikleri gerçekleştiriyor. Casper, HTC, AirTies, Logitech ve Labtec markaların distribütörlüğünü yürütüyor.
(A) :* B)