Casper excalibur alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hsynxk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sinanozkan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Merhaba bende 2060 ekran kartlısını almak istiyorum bence f/p ürünü internetten araştırdığım kadarıyla bu fiyatlara bulmak zor bilen varsa teknik servisi nasıldır acaba şimdiden teşekkürler
hocam amasyadan ankaraya servise göndermiştim ben 2 gün içinde halledip göndermişlerdi.

casper teknik servis konusunda hak ettiği değeri görmeyen bi marka bence.

CCD

Asistan
Reaksiyon puanı
217
Çok gereksiz ve piyasadaki ekran kartı en kötü olan bilgisayarlardan birisi. Aynı fiyata daha güzelleri var onları tercih etmeni bende tercih ederim.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Alınmaz. Anakartları çok kötü.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Casper nasıl excalibur g770 serisi çizim programları kullancam
kankam sakın excalıbur alma pişmanlıktır monsterdanda uzak dur benım goruşum alacaksan msı veya asusun lettoplarını al lenavoda alabilirsin

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
bende msi ile asus rog öneririm bu laptopların kalitesi başka hiçbir modellerde yok

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Asus Rog piyasadaki 1 numaralı laptopdur tartışılacak yanı yok bunun legion asusdan geri kalmayı bırak yaklaşamaz hepsini kullanan arkadaşlarım var benimkine hayran kaldılar
Kendini kandırmaya devam edebilirsin o zaman kardeşim. Ben yıllardır bu işi yaptığım için sana gönül rahatlığıyla öyle olmadığını söyleyebilirim. Bir markanın bu kadar fanı olmayın. Biraz da yurt dışında insanlar ne demiş, onları da okumanı öneririm.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Kendini kandırmaya devam edebilirsin o zaman kardeşim. Ben yıllardır bu işi yaptığım için sana gönül rahatlığıyla öyle olmadığını söyleyebilirim. Bir markanın bu kadar fanı olmayın. Biraz da yurt dışında insanlar ne demiş, onları da okumanı öneririm.
ben yurt dışında değilim ama?
buradaki yorumlara bakarım ben ve asus rog'a parası yetmeyipte karalayanlardan nefret ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

alamadığınız herşey dandik aldığınız 1 numara

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
ben yurt dışında değilim ama?
buradaki yorumlara bakarım ben ve asus rog'a parası yetmeyipte karalayanlardan nefret ederim

alamadığınız herşey dandik aldığınız 1 numara
Parası yetmeyip mi? Neyse kardeşim sana ROG'unla iyi vakitler. Anlamsız bir tartışma.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Fiyatına göre çok kötü ürün şu an benden demesi.
ROG kesinlikle bütçe dostu değil, bende önermem.

@_MusTy_ ROG'un kötü olduğunu söylemedi kimse zaten, ancak fiyatını hak etmeyen cihazlar. Biz burada marka yanlısı da değiliz, @Görkem Say haklı.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
ROG kesinlikle bütçe dostu değil, bende önermem.

@_MusTy_ ROG'un kötü olduğunu söylemedi kimse zaten, ancak fiyatını hak etmeyen cihazlar. Biz burada marka yanlısı da değiliz, @Görkem Say haklı.
Tmm da pahalı diye laptopu batırıyorsunuz yeter ama
Düşünki bütün marka model laptoplar aynı para ilk 2 olarak hangi modelleri alırsınız
@Görkem Say @ThorJ

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Monster kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok çok memnunum. Ama Casper konusunda bilemiyorum çok şikayet aldığını duydum ama iyi mi kötü mü bilemem ama bana soracak olursan alma derim. :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Tmm da pahalı diye laptopu batırıyorsunuz yeter ama
Düşünki bütün marka model laptoplar aynı para ilk 2 olarak hangi modelleri alırsınız
@Görkem Say @ThorJ
1- Alienware
2- Eluktronics
Sorun pahalı olup olmaması değil. Sorun burada pahalı olması. Yoksa yurt dışında RTX 2060 kartlı birçok modelin fiyatı hemen hemen aynı. ASUS ROG, MSI, Omen, Legion 5, Acer Predator, Dell G7 vs. hepsi 3 aşağı beş yukarı aynı. Buraya gelince yerel politikadan dolayı ASUS, MSI ve Lenovo fazla fazla bindiriyor.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
1- Alienware
2- Eluktronics
Sorun pahalı olup olmaması değil. Sorun burada pahalı olması. Yoksa yurt dışında RTX 2060 kartlı birçok modelin fiyatı hemen hemen aynı. ASUS ROG, MSI, Omen, Legion 5, Acer Predator, Dell G7 vs. hepsi 3 aşağı beş yukarı aynı. Buraya gelince yerel politikadan dolayı ASUS, MSI ve Lenovo fazla fazla bindiriyor.
o zaman şöyle diyeceksiniz asus rog güzel bir model fakat ülkemizde o fiyata daha iyi teknik donanımlı bir laptop alabilirsiniz

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
o zaman şöyle diyeceksiniz asus rog güzel bir model fakat ülkemizde o fiyata daha iyi teknik donanımlı bir laptop alabilirsiniz
E zaten fiyatına göre kötü dedim. ROG serisi çöp demedim ki :D

umut4343

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
308
Alacağın bilgisayar macbook oyun da oynamiyorsan kesin macbook daha iyisi yok zaten temiz kullanirsan yillarca kullanırsın konu kapanmıştır.?

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Ben olsam Monster Notebook alırdım, en son baktığımda 7000₺'den başlıyordu yanılmıyorsam