Casper BIOS güncelleme sorunu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunosss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunosss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba millet şuan bilgisayarımda 2011.02.02 tarihli BIOS yüklü, ekran kartıma güncelleme geldiğinden dolayı BIOS'la uyumsuzluğu oluştu ve kullanamıyorum. Mevcut BIOS QR133/CNQ Casper TWH modeli seri numarası:0001932109 güncel BIOS'umu nereden bulabilirim t.(Casper desteğe ulaştım bana gene QR133 2011 olanını gönderdiler. Tartışıyorum yeni BIOS yok diyorlar, Nvidia destektende yeni BIOS var onu güncellemen lazım dediler... Donanımsal bir sıkıntı olmadığı garanti çünkü formattan hemen sonra kullanbiliyordum. Power supplie olarakta bir sıkıntı olmadığına eminim. Bir el atın. Teşekkürler

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Casperın biodu sadece kendilerinde var dışarı vermiyorlar.

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ekran karti guncellemesiyle biosun alakasi yok ki

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
kardeşim aynı problem bende de oldu i7 casper bilgisayarım var win10 kurdum lisanslı ekran kartın da hata verdi yüklemiyor optimus teknolojisi olduğu için araştırdım bios eski oldugu için güncelleme yapmadığını örgendim casper i aradım anlattım derdimi bana mail attılar pcnin modeli seri numarası felan istedi gönderdim gelen cevap aynen şu: sn müşterimiz bilgisayarınızın win10 desteği yoktur o yüzden ekran kartı hata veriyor evet bu sorun bios güncellemesi ile giderilebir ancak bilgisayarınızın güncel biosu fabrika çıkış biosu oldugu için sorununuz devam edecektir...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekran karti guncellemesiyle biosun alakasi yok ki

dostum alakası yok ama bios eski oldugu için optimus desteğini veremiyor oyuzden ekran kartını kuramıyor.

FrostByte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu durumda 2 Seçeneğiniz var Ya w8 Geri dönmek yada Biosu kökten değiştirmek.... Bence geri dönmek daha mantıklı Sonra garantiyle uğraşırsınız....

ckarakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
24
İlk söyledikleri o i7 laptop satarlar. Win 8-10 desteği yok der çıkarlar.

mrtglr55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
aynen öyle yapacak bişi yok dediler resmen harici 2gb ekran kartı var kullanamıyoruz mecbur win7 ye geri döndüm sorunu öyle çözdüm