42patriot42
Asistan
çok aramama rağmen bir türlü bulamadım.casperin kendi sitesinden indirdiğim chipseti kabul etti fakat wirelissi kabul etmedi.sebebini bilemedim.varsa eliniz de bekliyorum.şimdiden teşekkürler...
ftp://213.194.123.227/CASPER/Dizustu%20Bilgisayar/Casper%20Nirvana%20Suruculeri/A15%20%28CNA-CND-CNE%20Serisi%29$/Windows_7/Kablosuz%20Ag%20Surucusu$/Windows%207$/x64/windows 8 in driverini denedim de kabul etmedi.yukarı da ki linkten de indirmeye kalkınca şu hatayı alıyorum.
550 CWD failed. "/CASPER/Dizustu Bilgisayar/Casper Nirvana Suruculeri/A15 (CNA-CND-CNE Serisi)$/Kablosuz Ag Surucusu$/WindowsVistaWin7$/X64$/Casper_A15_Atheros_WLAN_VistaW7_64.rar": directory not found.
Normalde kablosuz ağı casper kendisi yüklüyor lakin sen sürüm güncellemesi yaparkenmi wireliss çalışmaz olduoradakilerin de hepsini denedim denemediğim sadece Casper_A15_Intel_WLAN_VistaW7_64$.rar kaldı.buda 264 mb 4 saatte indiriyor.inş. bu olur buda olmazsa artık bilemiyorum![]()
1.yükledigin işletim sisteminin güncellemelerini kur sonra driverları yukle
2.kablosuz agı kapat dene
3.Bios ayarlarını varsayılana cek
kardeş özelden team ver bakim
yalnız öyle yazdım ama ethetnet ile bağlama şansı var dimi
bide bunları dene intel ise http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=22422&lang=eng&OSVersion=Windows%207%20(64-bit)*&DownloadType=Software%20Applications
atheros modelini bilmediğim için bilmiyorum
şu 265 mb lık dosya da 230 mb indiriyor sonra hata veriyor ya bir türlü bulamadım yapamadım driveri...yok mu hiç
indiriyorum kardeş inş. bu olur