CashPirate ile kazanmaya ne dersiniz ? (2.5 DOLAR)

marcielago

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar bugün size CashPirate adlı uygulamayı tanıtacağım..Kolay bir biçimde (hiç yoktan iyidir) diyeceğiniz paralar kazanmak mümkün..İşi olmayan dostlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum..Ben bugüne kadar 3 ödeme aldım.Ödeme kanıtları en aşağıda.

Uygulamanın amacı size tavsiye edilen uygulamaları indirterek tanıtım yapmak tabi ki sizde bu sayede puan kazanıp bu puanları (paypal ve facebook card) a dönüştürmek mümkün..

Uygulamalar temel olarak 3 yıldız üzerinden hesaplanıyor..
1 yıldızlı uygulamaları indirip 10 15 saniye uygulamada kalıp silmeniz yeterli.Bu uygulamalar size ortalama 70-50 puan arasında bir kazanç sağlayacaktır..

2 yıldızlı uygulamalar ise sizden uygulamayı indirip belirli bir süre uygulamada kalmanızı istiyor..Şimdiye kadar sadece bir kere 2 yıldızlıya rastladım.

3 yıldızlı uygulamalar ise sizden uygulamayı indirip 3 gün boyunca android cihazınızda kalmasını istiyor..Ortalama kazan 125-100 puan.

Resimde belirtilen 1.kısım uygulamanın ana ekranı ve balance kısmında kazandığınız puanları görmeniz mümkün..

Resimde ki 2.kısım ise ödemeleri alabileceğiniz yerler (paypal ve facebook card)

Resimde ki 3.kısım ise puan kazanmak için indirebileceğiniz uygulamalar..Benim kullandığım (Piratepicks,sponsorpay ve adcolony) sponsor pay bazen puan vermede sorun çıkarabiliyor..

Uygulamayı indirmek için Google Play de CashPirate diye aratmanız yeterli..

REFERANS KODUM : DTLKXU

Referans kodumu kullanan arkadaşlar +500 puan bonusla başlıyor..İndirdiğiniz uygulamalar +20 puan gibi bir bonus sağlıyor..

BU İLK KONU AÇIŞIM..HATAM OLDUYSA AFOLA :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Anlamadim ben durduk yere nasil kazanicaz kimin ne kari var bu isten ?