Haber Canon’dan Apple Vision Pro’ya özel lens!

ahmetalışık

SDN
SDN
24 Haziran 2024
187
12
18
24
Techinside içerik linki: LİNK

Canon, EOS R7 fotoğraf makinesi için üç boyutlu video formatında kayıt yapan RF-S 7.8mm F4 STM DUAL lensi geliştirdi

1719919732331.png

Profesyonel kullanıcıların göz alıcı üç boyutlu videolar çekmelerini sağlayan ve özel, değiştirilebilir bir lens sunan Canon, EOS VR Sistemi’nin en son üyesi olan yeni DUAL lensi bu yılın sonlarına doğru piyasaya sürmeyi planlıyor.

Yeni RF-S 7.8mm F4 STM DUAL lens, en zorlu aydınlatma koşullarında bile muhteşem üç boyutlu videolar kaydedilmesini sağlıyor. Ayrıca EOS VR Utility uygulamasıyla da çekilen videoları Apple Vision Pro'da izlenebilecek bir formata dönüştürüyor.

Her seviyeden kullanıcı için üç boyutlu video çekme imkânı​


1719919804410.png

Bir insanın görüş alanına benzer bir alan açısı sunan RF-S 7.8mm F4 STM DUAL lens, videografların unutulmaz anları doğal bir şekilde yakalamasına olanak tanıyor. Bununla birlikte lensin yüksek hızlı otomatik odaklama mekanizması, her seviyeden kullanıcının üç boyutlu videolar çekmesini mümkün kılıyor.

image-1.png

Canon RF-S 7.8mm F4 STM DUAL lens

Çift lens donanımına sahip EOS VR Sistemi, sol ve sağdaki lensleri kullanarak olağanüstü derinlik ve boyutta göz alıcı güzellikte içerikler üretiyor. Video prodüksiyonu iş akışını hızlandırmak için ilgili lenslerden giren ışık, tek bir CMOS sensörüne kaydediliyor; bu şekilde çekimden önce makine konumu ayarlama, senkronizasyon ihtiyacı veya çekimden sonra görüntüleri bir araya getirme süreci ortadan kalkıyor.

RF-S 7.8mm F4 STM DUAL lens, Canon’un hikâye anlatımının yeni yollarını keşfederken dikkat çekici ve etkileyici videolar üretmeye çalışan profesyonel kullanıcıların yaratıcı ihtiyaçlarını karşılama çabalarının son örneği olarak öne çıkıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!
 
Üst