- Reaksiyon puanı
- 31
Kutu içerisinde (ESS=Elektronic Servis Soloitions) garanti belgesi çıkıyormuş hocam araştırmak lazımPek fazla Canon XXXD serisini tavsiye etmesemde, gerçekten Türkiye garantisi varsa fiyatı iyimiş.
Ancak daha iyi sensöre sahip Nikon D5100 eksiklerine ve oyuncak gibi boyutuna rağmen daha iyi bir DSLR benim gözümde.
Gold da daha önce bir kaç kez böyle garantili diye satılan halbuki distribütör garantisi olmayan olaylar okudum.Kutu içerisinde (ESS=Elektronic Servis Soloitions) garanti belgesi çıkıyormuş hocam araştırmak lazım
şimdi bide 5200 çıktı ki oda acayip bir cihazzPek fazla Canon XXXD serisini tavsiye etmesemde, gerçekten Türkiye garantisi varsa fiyatı iyimiş.
Ancak daha iyi sensöre sahip Nikon D5100 eksiklerine ve oyuncak gibi boyutuna rağmen daha iyi bir DSLR benim gözümde.
şimdi bide 5200 çıktı ki oda acayip bir cihazz
Benim sınıfımda bir cihaz değil, incelemedim ama;
Gövde de AF yok, 1/4000 hız, üst LCD yok, oyuncak ebatlarında, 24MP gibi yürek ve el becerisi isteyen bir sensör... uzun lafı kısası boş hikaye
Söylediğim gibi benim sınıfım değil. Sınıfı geç benim elime alıp kullanabileceğim ebatlarda makineler değil.giriş seviyesi makineden ne beklediğine bağlı bunlar d7000 var o zaman orda aslan gibi.
tabi birde şöyle bir şey var ;
Ben güncellenmeyecek demedim ki.@sebastiantr d9000 i bilemem ama d3100 güncellendi d5100 güncellendi. d7000 de güncellenecektir mutlaka.