mustafasahin1138
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
cannot connect to already running ide instance. exception process 358 is still running
Bu sorunu düzeltmek için yapılandırmanızdaki .lock dosyasını kaldırmanız gerekir. Config klasöründedir, IntelliJIdea2023.2 örnekleri
Linux:
~/.config/JetBrains/IntelliJIdea2023.2
Pencereler:
C:\Users\JohnS\AppData\Roaming\JetBrains\IntelliJIdea2023.2
Mac os işletim sistemi:
~/Library/Application\ Support/JetBrains/IntelliJIdea2023.2
JetBrains klasöründe programınızın IntelliJIdea2023.1 ve IntelliJIdea2023.2 gibi birden fazla sürümü olabilir. En son sürüme ihtiyacınız var.
.lock dosyasını silin ve programı çalıştırın, her şey çalışmalıdır. En azından bana yardımcı oldu.
ben pycharm da bu sıkıntıyla karşılaştım .lock klasörünü silince düzeldi.
terminaldeki komutları da paylaştım yardımcı olur umarım
.lock*nix tipi sistemlerde (Linux, MacOS), aşağıdakileri kullanarak dosyanın konumunu arayabilirsiniz :
**** ~/ -type f -name '.lock'
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sorunu düzeltmek için yapılandırmanızdaki .lock dosyasını kaldırmanız gerekir. Config klasöründedir, IntelliJIdea2023.2 örnekleri
Linux:
~/.config/JetBrains/IntelliJIdea2023.2
Pencereler:
C:\Users\JohnS\AppData\Roaming\JetBrains\IntelliJIdea2023.2
Mac os işletim sistemi:
~/Library/Application\ Support/JetBrains/IntelliJIdea2023.2
JetBrains klasöründe programınızın IntelliJIdea2023.1 ve IntelliJIdea2023.2 gibi birden fazla sürümü olabilir. En son sürüme ihtiyacınız var.
.lock dosyasını silin ve programı çalıştırın, her şey çalışmalıdır. En azından bana yardımcı oldu.
ben pycharm da bu sıkıntıyla karşılaştım .lock klasörünü silince düzeldi.
terminaldeki komutları da paylaştım yardımcı olur umarım
.lock*nix tipi sistemlerde (Linux, MacOS), aşağıdakileri kullanarak dosyanın konumunu arayabilirsiniz :
**** ~/ -type f -name '.lock'
Son düzenleme: