• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Canm sıkıldı

5 yıl master yaptım yalnız yaşama konusunda. Özellikle çorbam çok efsane olur. Arkadaşlar hazır çorba üstadı diye tanırlar.
Şaka şaka yapıyorum tabiki bir çoğunu. Özellikle genç kız rüyası gibi tatlılara bayılırım bol vitamin deposu
Ondan hiç şüphem yok gözlerim kapalı inanırım yani

5 yıl master yaptım yalnız yaşama konusunda. Özellikle çorbam çok efsane olur. Arkadaşlar hazır çorba üstadı diye tanırlar.
Şaka şaka yapıyorum tabiki bir çoğunu. Özellikle genç kız rüyası gibi tatlılara bayılırım bol vitamin deposu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hijyene alerji denilince. Hijyenden uzak biri canlandı gözümde.
Hee biraz odunluk etmiş olabilirim. Modern pasaklı diyelim biz ona ? ?
Vitamin depolu şeyleri kim sevmez ki ?

Hijyene alerji denilince. Hijyenden uzak biri canlandı gözümde.
Hee biraz odunluk etmiş olabilirim. Modern pasaklı diyelim biz ona ? ?
Höö cok komik

Ay maşşallah. Kızlara meydan okuyorsun hani ? ?

Ne anlatıcam.? Şuan direksiyondan başka bişey göremiyorum ?
Mutfakta olmam lazım ona göre
Meydan okumak mı ? :S Rakibim bile olamazlar. Ben onlara bir kaç siklet fazla gelirim ? ?

Senin mi saçın benimkinden Daha uzun
Meydan okumak mı ? :S Rakibim bile olamazlar. Ben onlara bir kaç siklet fazla gelirim ? ?
Kzkzkakakkaja tabiii

Kafama bim poşeti geçirip migros un içine dalıp yaşasın a101 diye bağırasın var

Kafama bim poşeti geçirip migros un içine dalıp yaşasın a101 diye bağırasım var

Bak yine aynı şey oldu

YouTube girip hunharca gülen adam yazıyorsun izle kafana göre çıkan sonuçları gülmek bulaşıcıdır ve sıkıntıyı giderir ?

Son düzenleme: