Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canlı yayında sorularınızı yanıtlıyoruz - SDN Cevaplıyor #101
Abi dijital çizim yapıyorum ve artık mac’e geçmem gerekiyor fakat mac fiyatları bütcemi aşıyor bu yüzden mac mini düşünüyorum, ağır bir iş yapmıyıcam yani olur dimi?
Gm 5 Plus d cihazım var. Sarjı %50 iken %100 e atması 1.5 saat sürüyor. %0 dan %100 e siz düşünün sarj süresini. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bide şu artısı var diyelim %50 sarjı var cihazımın 4.5 g acık konum sevrisi vs. 1 günü çok rahat geçittiriyor %50 sarj. Hemde aralıksız elimden düşmeden. Bu konuda pil süresi aşırı derece uzun. Sarj etme sorununu nasıl çözebilirim?
abi sizi her hafta severek izliyorum ve her hafta foruma soru yazıyorum twitterdekileri okuyorsunuz sizin için twittier hesabı açtım bu sefer forumdakileri okuyorsunuz D
Abi Azerbaycandan kucak doludu Selam.Abi Neftcalaya Selam yollayin.Karabag FC yarin tarih yazmak icin oyuna cikicak basarilar dileyin.1100 Tl butcem var redmi notr 4x almak istiyorum baska oneriniz varmi? Kerem abi sen MT islemcilerin xiaomi telefonlarla iyi anlasmadigini soylemistin neden?
Abi ben LG G3 kullanıyorum. Bu artık soba gibi çok ısınıyor kasıyor donuyor falan uygun fiyatlı bir telefon almak istiyorum. Asus zenfone 2 1.200 TL düşünüyorum o civarlarda ne önerirsiniz. 1000 - 15000 TL arası.