KeremEnginar
Asistan
Her hafta olduğu gibi bugün de saat 18:00'da SDN Cevaplıyor programımız ile karşınızda olacağız. Bize sorunuz varsa, bu konu altına yazmanız yeterli 

Son düzenleyen moderatör:
Bence deneme sdn 2005 den beri hizmet veren buyuk bir teknoloji sitesi sende boyle kucuk kucuk baslarsin siten veyahut youtube kanalin ilgi gormeye baslarsa firmalar seninle ilgilenmeye baslar veya sen onlardan istersinbenim birkaç haftadır cevabını alamadığım bir soru var bende oldukça fazla telefon vb konuda bilgi birikimi var bende sizin yaptığınız gibi ürün tanıtmak istiyorum ama telefonları nasıl geçici olarak tanıtmak için firmadan alabilirim yani nasıl yaparım
Iphone 7 mi 7 plus mi yoksa az daha bekleyip 8 mi?Her hafta olduğu gibi bugün de saat 18:00'da SDN Cevaplıyor programımız ile karşınızda olacağız. Bize sorunuz varsa, bu konu altına yazmanız yeterli
Butceni soyle ona gore aslinda cok guzel bir telefon benim j7 2016nin diyafram acikligi 1.9 iphone 6s i gunduz cekimlerinde geciyor j7 pronun diyafram acikligi 1.7 parmak izi var tasarimi guzel 3gb rami var tek sikinti 16 gb depolama var onun disinda giris/orta segment icin iyi bir telefon hele hele mavi olani beni bitiriyor acaba satip onu mu alsam diyorum butceni soyler isen daha guzel telefonlar onerebiliriz belkiJ7 pro nasil sizce fiyat performans acisindan cok guzele benziyor
Kaç para verdin o çöp e daha ne isteyebilirim ki demis tuu sana yasi kucukse birde belki ne kadar zorladi babasini kendin aldiysanda sirf hava icin ama parasi buna yettigi icin bisey demicem dahaAbi meraba. Iphone SE GOLD 32 GB aldım. Daha Allahtan ne isteyebilirim?
Kaç para verdin o çöp e daha ne isteyebilirim ki demis tuu sana yasi kucukse birde belki ne kadar zorladi babasini kendin aldiysanda sirf hava icin ama parasi buna yettigi icin bisey demicem daha
Edit:daha isteyebilecegin sey= akıl
Şimdi bana saldıracaklar adam ios istiyorda bilmem ne bana gore android 5.0dan sonra ikisi arasinda fark yok aradaki tek fark simdilik applein milleti soymasi ip 8 i bekliyoruz bakalim fiyatini hak edecekmi
Sakin genç, sakin.![]()
merhaba sDn kadrosundan en sevilen ikilisi kerem ve kaan sdncevaplıyor 100. bölüme özel bızım asil can kanımız olan forum sorularımızı ne kadar trend topıc oldugunuz için twittwer a değişsenizde sizi çok seviyoruzkahretsin bu sevgi bu hafta sorum yok size çünkü geçen hafta muhteşem sorularıma yanıt alamadım bu hafta hem kızgın hem mutlu bir şekilde sadece dinleyici olarak kalacağım süper ikili ankaraya GELİNSENE
İYİ YAYINLAR.
Her hafta olduğu gibi bugün de saat 18:00'da SDN Cevaplıyor programımız ile karşınızda olacağız. Bize sorunuz varsa, bu konu altına yazmanız yeterli
Merhaba Shiftdelete.net ilk sorum cevaplarsanız sevirinirim.Her hafta olduğu gibi bugün de saat 18:00'da SDN Cevaplıyor programımız ile karşınızda olacağız. Bize sorunuz varsa, bu konu altına yazmanız yeterli
Abi iphone 8 cıktıgında 7/7plus fiyatı ne kadar düser yada düser mi ??Her hafta olduğu gibi bugün de saat 18:00'da SDN Cevaplıyor programımız ile karşınızda olacağız. Bize sorunuz varsa, bu konu altına yazmanız yeterli
Malesef sizi tanımıyorum byefsaneAzıcık da beni sev ya @akrcokn, ben gelmeyeyim mi Ankara'ya?![]()