Canli Tv ve Radyo da Kaliteyi Yaşayın

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sitemiz tamamen özgün bir yazılım olup internet dünyasına yeni bir soluk getirmek amacıyla kurulmuştur. İnternet sitemizin amacı internet üzerinden Yerli,Yabancı en kaliteli canlı tv kanallarını ve güncel hit radyoları derleyerek sizlere değerli kullanıcılara sunmaktadır.Ayrıca izlediğiniz tv kanalında beğendiniz yayını yorumlayabilirsiniz. Online olarak tv kanallarını canlı izlemek ve radyoları canlı dinlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

http://www.canlitvsitesi.com

"Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu :)"

Olumlu veya olumsuz görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Her türlü eleştiriye açıksan ben bi eleştiri yapayım.. Site genel olarak fena değil fakat tvler tek adresten verildiği için çalışmayan bazı kanallarda alternatif yayın yok bi kanal için alternatif bi kaç adres eklersen daha iyi olur.. Örneklerini diğer tv sitelerinde görebilirsin öyle daha güzel olur..

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her türlü eleştiriye açıksan ben bi eleştiri yapayım.. Site genel olarak fena değil fakat tvler tek adresten verildiği için çalışmayan bazı kanallarda alternatif yayın yok bi kanal için alternatif bi kaç adres eklersen daha iyi olur.. Örneklerini diğer tv sitelerinde görebilirsin öyle daha güzel olur..

alternatif kanal olayını en yakın zamanda yapacağım.Her kanalın 2 3 tane sekmesi olacak. İzlenmeyenleri değiştirecekler.

başka önerileriniz varsa alabilirim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Evet harika site şimdiden açılmıyor :((

şuan site bende sorunsuz açılıyor.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
4-5 tane Radyo denedim açılmadı.
Zira 2 tanede tv denedim onlarda pencerede bir hata veriyor.
Bir el atın bu işe, madem emek vermişsiniz değsin bari.:)

Tüm Tv Kanallarında 404 Hatası var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Show Tv'de ses sorunlu. TRT1, fox, cine5 sorunsuz calisiyor. Bazilarinda 404 not found hatasi var.

Erzincan TV icin ayriyeten tesekkür ediyorum :)

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4-5 tane Radyo denedim açılmadı.
Zira 2 tanede tv denedim onlarda pencerede bir hata veriyor.
Bir el atın bu işe, madem emek vermişsiniz değsin bari.:)

Tüm Tv Kanallarında 404 Hatası var.

dün değiştirdiğim koddan dolayı bütün radyo kanalları farklı playere aktarılmış yeni. farkettim şuan çoğu çalışıyor.

tv kanallarında tam olarak hangilerinde hata veriyor ? ve hatada ne yazıyor.

Show Tv'de ses sorunlu. TRT1, fox, cine5 sorunsuz calisiyor. Bazilarinda 404 not found hatasi var.

Erzincan TV icin ayriyeten tesekkür ediyorum :)

show tv şuan bu şekilde heryerde böyle yani. yenisini bulursam hemen değiştiririm. hangi kanallarda 404 found var bende bi sıkıntı yok şuan

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
İlk sıradan Show'da ses yok sorunlu.Kanal 7 çalışıyor.Diğerlerinde 404 hatası var.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şu ülkeye torrentstream olayını getirecek delikanlı yürekler görmek istiyorum. Gerisi çöp :P

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim açtıklarımda böyleydi maalesef.

Kaliteyi göremedik pek.:)

dostum bu şekilde konuşmanın ne sana ne de bana bi yararı olur. sitede bi kanal 7 çalışıyor yazmışsın. yani koskoca sitede başka kanal çalışmıyor mu şimdi :) ben zaten tüm kanalların çalıştığını iddaa etmedim böyle birşey edememde. Dün yeni eklenen birşey bu gün çalışmayabiliyor. Bizde 7 24 bilgisayar başında değiliz ne yazıkki bırakta o kadar olsun değil mi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=11360]Ozkan[/MENTION]msk

404 hatasi veren bazi kanallar: A-Haber, cnbc-e, kanal A.

Kanaltürk'de ve fog tv'de error loading stream hatasi aliyorum.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ona hızlı bir internet bağlantısı gerekiyorki o herkeste yok mesela bende.. Ama gelecekte illaki olacaktır..

Hızlı bir internet gerekmiyor. Torrent mantığı gibi. Ne kadar kullanıcı olursa kalite o kadar artıyor. Türkiye'deki mevcut hız yeter.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bazı kanallar açılmıyor. Unutma Rtmp'ler her zaman aynı olmaz arada bir yada sürekli değişir. O yüzden bizlerden önce senin sürekli kanalları kontrol ediyor olman lazım.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazı kanallar açılmıyor. Unutma Rtmp'ler her zaman aynı olmaz arada bir yada sürekli değişir. O yüzden bizlerden önce senin sürekli kanalları kontrol ediyor olman lazım.

evet kesinlikle öyle sürekli rtmpler değişiyor yeniler ile değiştirmek gerekiyor. insanların verdiği + - oyları izleyerek bakıyorum. tek kişi olduğumdan dolayı zor oluyor

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yer imlerine ekledim bile elinize sağlık site güzel olmuş

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşım fazla kanala bakmadım ama şu iki kanalda hata verdi

dünya tv : Eror loading stream:
could not connect to server

atv: Cannot load M3U8: 404 not found

site güzel olmuş eline saglık

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yer imlerine ekledim bile elinize sağlık site güzel olmuş

teşekkür ederim dostum. siteye yeni özellikler yapacam yakında. takipte kalın :D

Arkadaşım fazla kanala bakmadım ama şu iki kanalda hata verdi

dünya tv : Eror loading stream:
could not connect to server

atv: Cannot load M3U8: 404 not found

site güzel olmuş eline saglık

bozulan kanalları yenileri (varsa) ile değiştiriyorum teşekkür ederim.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sana tavsiyem tasarımı değiştir.Çoğu TV izleme sitesi böyle.Farklı olmak istiyorsan özgün ol.Bu arada [MENTION=48671]muratflash[/MENTION] abimiz bu tv işleriyle haşır neşir çünkü oldukça fazla kullanıyor ve bu yüzden onun fikirlerini kesinlikle dikkate almalısın.O bi yer imlerine kaydetsin 2 aya kalmaz alexa da ilk 5 r girersin =)

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana tavsiyem tasarımı değiştir.Çoğu TV izleme sitesi böyle.Farklı olmak istiyorsan özgün ol.Bu arada @muratflash abimiz bu tv işleriyle haşır neşir çünkü oldukça fazla kullanıyor ve bu yüzden onun fikirlerini kesinlikle dikkate almalısın.O bi yer imlerine kaydetsin 2 aya kalmaz alexa da ilk 5 r girersin =)

dostum tasarımı tamamen ben kodladım. yani başka hiçbir yerde aynısı yok. canlı tv sitesinde de fazla alışılmışın dışına çıkmak istemiyorum açıkçası.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Aslında tivibu gibi bi sistem yapmak lazım HD kanalları ekleyerek ama zor ve meşakatli bi iş. Ama yapılabilirse tutacağına eminim. Bi ara da uğraşmak lazım (:

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pc'den tv izleyen birisi değilim ama arada bir Habertürk'e bakıyorum. Yer imlerime ekledim. Site ise gayet sade ve hoş olmuş.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0