mendocino
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 81
Ben görmeyimde nasıl kesilirse kesilsin diyorsun yani bu da bir yaklaşımdır saygı duyarım.
kedi o ama buralarda yok o tipten afrikalı bir tür normal bir kedi.
Doğanın kanunu. Gel görki o hayvan doğada yaşam alanında değil. Sizce evcil bir hayvanmı? Evet canlı canlı yem almak yerine kasaptan et alıp beslemeyi tercih ederim ben.
Allah ıslah etsin. Lüksten ve canilikten başk birşey değil. İnsanın içi sızlar biraz, elindeki hayvanı yem diye vermek zorunda kalsa bile.
:sneaky2:
Food for Louis
Hasta ruhlu insan.
Evinde yılan besleyen var birde .
sana katılıyorum,bazı arkadaşlar doğanın kanunu fln demiş kanun değil bu kadın bulmuş fareleri eliyle veriyor,kedi yakalamıyor ki,canilikten başka bir şey değilrezalet ya herkesin midesi genişlemiş yorumlardan bunu anlıyorum benım bildiğim kedi fareyi yakalar birisi tutup vermez cani gibi
Ne mutlu müslümanım diyene
şimdi ewde kedimize fare vermek istesek islami usullerde hayvan kesmeyi bilen adam bulup dualar eşliğinde kesip öyle vericez yani üstelik bu videokiler müslüman bile değil. Saçmalama necla.....
geçen ay apartmanın merdivenlerinde önümden geçen küçük bir fare gördüm, çaktım tekmeyi duvara yapıştı ve öldü..o zaman ben de caniyim