Canlı Fareyle Kedi Besleyen Sarışın Kız

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ben görmeyimde nasıl kesilirse kesilsin diyorsun yani :) bu da bir yaklaşımdır saygı duyarım.

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kedi o ama buralarda yok o tipten afrikalı bir tür normal bir kedi.

Ben vaşak zannettim, benziyorda biraz;

http://www.google.com.tr/search?q=va%C5%9Fak&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jXr5UbCCF8S1tAb7xYDIDw&ved=0CCkQsAQ&biw=1600&bih=807

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Doğanın kanunu. Gel görki o hayvan doğada yaşam alanında değil. Sizce evcil bir hayvanmı? Evet canlı canlı yem almak yerine kasaptan et alıp beslemeyi tercih ederim ben.

Tabiki, zaten olması gereken o, doğada kendi çabaları ile yakalar yer ona bişey diyemem ama bu şekilde yapılırsa canilik olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bir yerde gördüm sanki normal kedi diye sevdim birde bu görüm
63058-kedi-vasak-dogurdu.jpg
görünüm bu olunca şaşırmak normal ama sonuç olarak oda kedi sayılır.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Allah ıslah etsin. Lüksten ve canilikten başk birşey değil. İnsanın içi sızlar biraz, elindeki hayvanı yem diye vermek zorunda kalsa bile.
:sneaky2:

Farelerden nefret etsem dahi benim bile içim sızladı. :hammer:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Kedişin cinsi savannah. Normal ev kedileri mama yer gibi yiyemez fare filan. Bunlar başka.
Benim kıjım kerkentele yakalar ve oynar. Asla yemez.
Yediği önünde yemediği arkasında çünkü :D

Bahçede de var bi kedi, fare ve kumru yakalıyor ve yiyiyor. Onun ki tabi doğası gereği.
Elimizden geldiğince besliyoruz ama fazla yabani işte.

Sarışın aplanın yaptığı ise iş değil.
Kameraya çekip bunu paylaşmasından bahsediyorum.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
büyüyünce onu da yer, temizler evi çıkar işin içinden. Her şeyin makulü en güzeli.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
@rtgrlndr Böyle beslenmediği günler gelirse o zaman yiyebilir :D
Karnı tokken tek işleri oyun bu hayvanların :) Azcıkta uyumak.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kediler günde kaç defa beslenir? eski çalıştığım yerde kedi vardı akşam 8 sıraları kuru mama verir gece 12'de bir daha verirdim oyuncu kediydi orda nekadar lağım faresi varsa hepsini öldürmüş ama yememiş mama yerdi sadece.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sokak kedileri yemek bulunca beslenir. Karnım tok bu yemek artıkları kalsın gibi bir olayları yok.
Ev kedileri için bir sınırlama yok çünkü devamlı homini gırtlak pozisyonundalar.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bizikiler yerler azıcık oyun sonra giderler bunlar sokak kedileri o fare avcısı da sokak kedisi ama evkedisinin yavrusuymuş sahibi site inşaat halindeyken atmış onu oraya büyüp fare avcısı olmuş derler ya kediler doğuştan katil olur bu doğruluyor...

Uploaded with ImageShack.us
bu o resim kötü kamera kötü kımırdamadan durmayan kedi...

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
rezalet ya herkesin midesi genişlemiş yorumlardan bunu anlıyorum benım bildiğim kedi fareyi yakalar birisi tutup vermez cani gibi

Ne mutlu müslümanım diyene

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sen bbenim köpek beslmemi görsen nederdin? 3 köpek vardı 500gr kokteyl sosis alırdım elile köpeklerin ağzına verirdim hani suparkında yunuslara nasıl verilirse öyle 3-5 sosis gelirdi köpek başına eleman vardı çiğ sosis isterdi adamın ne midesi var çiğ sosis yemek istiyordu.

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazık, bir hayvanı böyle canlı canlı yedirtmek kadar kötü davranış yoktur. Uyuma hayvan hakları dernekleri.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hayvan çiğnemeden yutuyor
kızda ne mide varmış :) fareyi eline falan alıyor. bizimkiler fare görse bayılır :D
video iğrenç.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sanki hiç solucan yakalayıp tavuğa yedirmediniz canlı canlı.. evinizde fare varsa ne yaparsınız? tabi ki öldürürsünüz.. bu kızın yaptığı canilikse evdeki fareyi öldürmekte canilik..

geçen ay apartmanın merdivenlerinde önümden geçen küçük bir fare gördüm, çaktım tekmeyi duvara yapıştı ve öldü..o zaman ben de caniyim :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
videoyu bir türlü izleyemedim ama az çok tahmin ettim resimden manyak karı gelsin bene onu besleyeceğim benim başakla :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaş, bir şeyi yapmanın çok çeşitli yolları var. Önemli olan ne olduğu değil senin onu nasıl ve hangi nedenlerle yaptığın. Evdeki fareyi öldürmek ile canlı canlı fareyle kedi beslemek arasında dağlar kadar fark var. Burada önemli olan fare değil SENSİN. Yaptığın her hareketle kendini yeniden şekillendiriyorsun. Bundan dolayı yapılan işin neden ve nasıl yapıldığı ÖNEMLİdir.

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
rezalet ya herkesin midesi genişlemiş yorumlardan bunu anlıyorum benım bildiğim kedi fareyi yakalar birisi tutup vermez cani gibi

Ne mutlu müslümanım diyene
sana katılıyorum,bazı arkadaşlar doğanın kanunu fln demiş kanun değil bu kadın bulmuş fareleri eliyle veriyor,kedi yakalamıyor ki,canilikten başka bir şey değil

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
şimdi ewde kedimize fare vermek istesek islami usullerde hayvan kesmeyi bilen adam bulup dualar eşliğinde kesip öyle vericez yani :) üstelik bu videokiler müslüman bile değil. Saçmalama necla.....

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi ewde kedimize fare vermek istesek islami usullerde hayvan kesmeyi bilen adam bulup dualar eşliğinde kesip öyle vericez yani :) üstelik bu videokiler müslüman bile değil. Saçmalama necla.....

Anlatamadık galiba,bir video izlemiştim Çinliler tavukları bir aracın üstüne bağlıyor aslanları üstüne bırakıyorlar tavukların sonu bitkisel hayat

Bu nasıl insana yapılamazsa hayvanada bu şekil muamele yapılamaz, örneğin bir savaşta insanı tutup aslanın, kaplanın önüne diri diri atamazsın, bu insanlığa sığmaz.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
geçen ay apartmanın merdivenlerinde önümden geçen küçük bir fare gördüm, çaktım tekmeyi duvara yapıştı ve öldü..o zaman ben de caniyim :)

Gücün ufak farelere yetiyo tabi..
Gen sen bizim buralara kedi kovalayan farelere yap aynı muamaleyi.. :P