Canaydın basın toplantısı yapacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın bugün saat 13.30'da bir basın toplantısı yapacağı açıklandı.

Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde düzenlenecek basın toplantısında Canaydın'ın, derbi maçta yaşanan tribün olaylarıyla ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.

Kaynak Ntvspor

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
umarım son basın toplantısı olur, galatasaray taraftarı kendisini görmek istemiyor artık

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
hala duruyormuş başında gs nin sevindim centilmen bi insan :D :D

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
HERKES GEREKENİ YAPMALIDIR-
Canaydın: "Cumartesi akşamı maç öncesinde ve maç sırasında olanlarını biliyoruz. Televizyonda yaşananları yayınladılar. Yönetim kurulu üyesi, çalışma arkadaşlarım adına belirtmek isterim ki bu ülkenin ilk futbol kulübünün maçında böyle olaylar yaşanması üzücüdür. Yaşananlar hatadır. Bunu kınıyoruz ve spor kamuoyundan da özür diliyoruz. Bu olayların nasıl bu noktaya geldiği araştırılmalıdır. Bu olaylar bir patlamadır. Münferit değil organizedir. Türk futbolunda uzun zamandır yaşanaların sonucudur. Bu olay G.Saray'a maledilemez. Şiddetin kaynakları vardır. Toplumda bu nasıl orataya çıkar araştırılmalıldır. Bu manzarada herkes G.Saray'ı ve seyircisini suçlayarak kurtulamaz. Diğer bütün seyirciler, diğer seyirciler ve kulüplerle birlikte yetkili kulüpler, devlet kurumları, yöneticiler ve medyada gerekenleri yapmalıdır."

Özhan Canaydın konuşmasında Hııncal Uluç'un NTV'deki programında yaptığı açıklamalara değindi.
"Eğer o, galatasaraylı olmaktan utanıyorsa bizde ondan utanıyoruz!" açıklamasını yaptı

Kaynak: habertürk

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Bu olay G.Saray'a maledilemez denilmiş , ancak Galatasaray taraftarının yönetimi istifaya davet ettiğinide gözlemledim , şöyle düşünmek lazım , Galatasaray geçmiş dönemlerdeki borçlar ve faizleri nedeniyle maddi yönden zor dönemde , dolayısıyla büyük ve önemli yatırımlar ve transferler yapılamamakta , yönetim bu durumu taraftara uygun bir şekilde açıklasaydı , bu durumlar olmayabilirdi , örneğin Fenerbahçce önce altyapıya yatırım yaptı , ekonomisini güçlü hale getirdi ve şimdi Appiah , Alex , Anelka gibi yıldızları transfer edebiliyor.