- Reaksiyon puanı
- 1,230
Yeni eve taşındık uydu ile ilgilenenler 30'dan Aşağı yapmıyor nasıl kendimiz Çanağı ayarlayabiliriz.
Referans olarak alabileceğin en yakın çanak antene göre konumunu ayarla ve bağla daha sonra telefona uygulamasını indir. Uydu için gerekli değerleri uygulamaya gir sonra cihazı lnbnin oraya tutarak ince ayar yap. Biraz uğraştırıcı ama denendi çalışıyorYeni eve taşındık uydu ile ilgilenenler 30'dan Aşağı yapmıyor nasıl kendimiz Çanağı ayarlayabiliriz.
Çanağı demirlere bağladık o yüzden alıcıya ulaşımım yok Referans olarak alıyorum ama konum doğru yükseklik ve genişlik sıkıntı..Referans olarak alabileceğin en yakın çanak antene göre konumunu ayarla ve bağla daha sonra telefona uygulamasını indir. Uydu için gerekli değerleri uygulamaya gir sonra cihazı lnbnin oraya tutarak ince ayar yap. Biraz uğraştırıcı ama denendi çalışıyor
Çanağı demirlere bağladık o yüzden alıcıya ulaşımım yok Referans olarak alıyorum ama konum doğru yükseklik ve genişlik sıkıntı..
Hiç sanmıyorumCimrilik başa dert.
Olay tam olarak bu yapıp öğrenmek istiyordum ama mecbur adam getircezHiç sanmıyorum
Bazı insanlar kendi işlerini kendileri yapmak ister ve bundan zevk alır. Şahsen ben öyleyim, evime bir tane usta gelmiş değil. Alçı, boya, uydu sistemi, elektrik işleri sürekli araştırıp kendim yaparım cimrilikten ziyade zevk alıyorum ben. Arkadaşımızda muhtemelen benim gibi kendi çabalarıyla yapmak istiyor
Ben de öyleyim ama bazı şeyleri de ehline yaptırmak lazım. Haa, uydu ayarlama cihazı alacaksa kendi de yapabilir. Ama o cihazı almaktansa olan birine yaptırmak daha mantıklı.Hiç sanmıyorum
Bazı insanlar kendi işlerini kendileri yapmak ister ve bundan zevk alır. Şahsen ben öyleyim, evime bir tane usta gelmiş değil. Alçı, boya, uydu sistemi, elektrik işleri sürekli araştırıp kendim yaparım cimrilikten ziyade zevk alıyorum ben. Arkadaşımızda muhtemelen benim gibi kendi çabalarıyla yapmak istiyor
pis işlere eleman çağırmak daha sağlıklı eski şirketten biliyorum biz daha çok bozmuştuk aslında yaktık...Ben de öyleyim ama bazı şeyleri de ehline yaptırmak lazım. Haa, uydu ayarlama cihazı alacaksa kendi de yapabilir. Ama o cihazı almaktansa olan birine yaptırmak daha mantıklı.
Mesela su tesisatı döşemek kolay ama boru ısıtma makinesi varsa. Peki, makineyi almak mı mantıklı, yoksa tesisatçı çağırmak mı? Bunun gibi..
Tanıdık varsa sorun olmaz, tanıdıktan istesin Takım taklavat lazım olunca o lazım olan şey bende de yoksa etrafımdan buluo yine işimi kendim görüyorumBen de öyleyim ama bazı şeyleri de ehline yaptırmak lazım. Haa, uydu ayarlama cihazı alacaksa kendi de yapabilir. Ama o cihazı almaktansa olan birine yaptırmak daha mantıklı.
Mesela su tesisatı döşemek kolay ama boru ısıtma makinesi varsa. Peki, makineyi almak mı mantıklı, yoksa tesisatçı çağırmak mı? Bunun gibi..
Ben eskiden çanağı kendim yandaki çanakla aynı konuma getirip sinyal almıştım ama her kanal çekmiyordu tabi bu da şans işiOlay tam olarak bu yapıp öğrenmek istiyordum ama mecbur adam getircez
çanağı topraklamayı unutma anten kablolarını da toprakla...QuickSat uygulaması çok işine yarar uyduyu seç 5 dakikada ayarla...
adam senden araklayıp yazıyor kopyala,yapıştır...Konunun en başında söyledim yöntemi ben
sen sus troll... ben foto ekledim sen ne anlarsın ki...adam senden araklayıp yazıyor kopyala,yapıştır...
Çok fena taşa çarptı. Mısırları hazırla.Trol mü
kötü laf sahibine gider ne derse desin çok da umrumda değil ...Çok fena taşa çarptı. Mısırları hazırla.
alet kullandı mı?Adam çağırdım geldi halletti 20 lira verdim.
Evet kullandıalet kullandı mı?
demek işini ciddiye alıyormuş amca...Evet kullandı
biz alet kullanmadanda çanak kuruyoruz sizi çok çekingen gördüm...demek işini ciddiye alıyormuş amca...