Can Sony LCDs get dim enough for comfortable dark room viewing?

farukhcasy2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir plazmadan geliyorum ve neredeyse tamamen karanlık oda görüntülemesi yapıyoruz. 75 inç X950G veya X900H ile ilgileniyorum, ancak plazmadan geniş bir LCD'ye gidiyorum, LCD'nin konforlu karanlık oda görüntüleme için yeterince loş olamayabileceğinden endişe duyuyorum. Karanlık bir odada seyreden herkes bu televizyonlarla ilgili deneyimlerini konuşabilir mi? Düzenleme: Bu topluluktan bazı harika yanıtlar ve tavsiyeler aldım. Siz harikasınız, teşekkürler! Şimdi benim tartışmam ya şimdi X950G ile gitmek ya da gelecekte (muhtemelen gayri resmi?) Olası bir HDMI VRR firmware güncelleme vaat X900H beklemek olduğunu düşünüyorum. TV% 60 PC oyun ve% 30 akış video,% 10 Blu-ray kullanılacaktır. OLED'i denemek için cazipim ama neredeyse karanlığa yakın homojenlik sorunlarına karşı hassasım ve son zamanlarda biriyle olumsuz bir deneyim yaşadım, zarları bir kez daha yuvarlamak isteyip istemediğimden emin değilim

farukhcasy2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir plazmadan geliyorum ve neredeyse tamamen karanlık oda görüntülemesi yapıyoruz. 75 inç X950G veya X900H ile ilgileniyorum, ancak plazmadan geniş bir LCD'ye gidiyorum, LCD'nin konforlu karanlık oda görüntüleme için yeterince loş olamayabileceğinden endişe duyuyorum. Karanlık bir odada seyreden herkes bu televizyonlarla ilgili deneyimlerini konuşabilir mi? Düzenleme: Bu topluluktan bazı harika yanıtlar ve tavsiyeler aldım. Siz harikasınız, teşekkürler! Şimdi benim tartışmam ya şimdi X950G ile gitmek ya da gelecekte (muhtemelen gayri resmi?) Olası bir HDMI VRR firmappvalley tutuapp tweakboxware güncelleme vaat X900H beklemek olduğunu düşünüyorum. TV% 60 PC oyun ve% 30 akış video,% 10 Blu-ray kullanılacaktır. OLED'i denemek için cazipim ama neredeyse karanlığa yakın homojenlik sorunlarına karşı hassasım ve son zamanlarda biriyle olumsuz bir deneyim yaşadım, zarları bir kez daha yuvarlamak isteyip istemediğimden emin değilim
MI VRR firmware güncelleme vaat X900H beklemek olduğunu düşünüyorum. TV% 60 PC oyun ve% 30 akış video,% 10 Blu-ray kullanılacaktır. OLED'i denemek için cazipim ama neredeyse karanlığa yakın homojenlik sorunlarına karşı hassasım ve son zamanlarda biriyle olumsuz bir deneyim yaşadım, zarları bir kez daha yuvarlamak isteyip istemediğimden emin değilim