Haber Cami'deki Paylaşım Soruşturma Açtırdı!!!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın geçtiğimiz günlerde yapmış oldugu paylaşım tepki çekti. Ünlü güzel Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayatin-i Hassa Camii'de bir fotograf paylaştı. Fotografı uygunsuz bulunan Eda Taşpınar halkında halkı kin ve düşmanlığa teşfik suçundan suç duyurusunda bulunuldu, soruşturma açıldı.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230103_165944.jpg
    Screenshot_20230103_165944.jpg
    73.8 KB · Görüntüleme: 106

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Güzel yerler güzel şeyler içindir. Temiz yerler de temiz niyetli kişilerin mekanıdır. Ama bu hanımefendiyi ben bilmediğinden böyle bir yanlışa düştüğünü değerlendirmek isterim.
Kendisini çok begenirim. Çok güzel bir kadın oldugunu düşünüyorum ama camide bu şekilde bir poz vermenin manasını hiç anlamıyorum ?‍♀️

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Cami hocasının o an hangi durumda olduğunu aklıma getirmek istemiyorum bile :D shahahshahha

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Kendisini çok begenirim. Çok güzel bir kadın oldugunu düşünüyorum ama camide bu şekilde bir poz vermenin manasını hiç anlamıyorum ?‍♀️

Gündem olmak için tabii ki. Türkiye gündemi kadar rezalet bir şey var mı? Her gün saçma sapan olaylarla uyanıyoruz. Geçen hafta köpeklerdi mesela. Bak unutuldu bile ?
Sıradaki gündem ne olacak acaba, merak ettim. Keşke önceden bir infografik verseler.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Cami bom boş aslında ?. Birileri olsa izin vereceğini sanmıyorum.
Vay be cidden dikkatlisin, bravo dostum ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde bende özgür düşünce taraftarıyım isteyen istdeğini yapar. Hatta konuya ilk tepkili olanlara sallamaya gelmiştim ama durum öyle değil. Bu sefer haklılar.
Bu sefer düşünce özgürlüğü değil direkt özel bir değere saldırı söz konusu.

Cami hocasının o an hangi durumda olduğunu aklıma getirmek istemiyorum bile :D shahahshahha
Camide miydi asıl onu araştırmak gerek ?

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Soruşturma açılmasının ne kadar gerekli olduğu tartışılabilir belki. Ama belli yerlerde oraya özgü giyim kodlarına özenerek giyinmek lazım. Ki burada sıkıntı giyim de değil sadece. Verilen poz olmuş.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Birileri Gündemi belirliyor. Cidden konuşmamız gereken şeyler bunlar değil. Her gün planlıyorlar. Bu haftanın konsepti de bu. Genelde de muhafazakar ve laik insanları birbirine düşürmeye yönelik. Uyanık olmak lazım.

Soruşturma açılmasının ne kadar gerekli olduğu tartışılabilir belki. Ama belli yerlerde oraya özgü giyim kodlarına özenerek giyinmek lazım. Ki burada sıkıntı giyim de değil sadece. Verilen poz olmuş.
Bu hareketi git başka bir dinin ibadethanesinde yap, ne derler?

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Belki fotomontajdır..? Ama yine de doğru değil böylesi. Biraz bir şey kazanacağım derken...

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Valla dini degerler çok hassastır onlara dokunurken dikkatli olmak gerekir. Bunun bence birebir mekanla ilgisi var arkadaşlar sizde uygarlık bu degil. Kimse kimsenin giyimine karışamaz ama her şeyin bir yeri var zamanı var orada duracaksın ?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Ünlü sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın geçtiğimiz günlerde yapmış oldugu paylaşım tepki çekti. Ünlü güzel Sultanahmet Cezaevi Camii/Hayatin-i Hassa Camii'de bir fotograf paylaştı. Fotografı uygunsuz bulunan Eda Taşpınar halkında halkı kin ve düşmanlığa teşfik suçundan suç duyurusunda bulunuldu, soruşturma açıldı.
Bu paylaşımı yaparken ne düşündü? Nasıl bir kafa yaşadı? Gerçekten merak ediyorum.