Call Of Duty Modern Warfare 2 Launch Fragman

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Call Of Duty Modern Warfare 3'ün yaklaştığı şu günlerde tekrar hatırlayalım, hatırlatalım.:mrgreen:
720p izleyebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=EnBL7wd3LgI
[video=youtube;EnBL7wd3LgI]http://www.youtube.com/watch?v=EnBL7wd3LgI[/video]

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla açıkca söyleyeyim bunca yıldır Codu korudum savundum üzerine oyun gelmez dedim ama BattleField 3 ün videolarını gördükten sonra Ayrı bir kategori açtım. Battlefield ve Diğerleri...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Eminem - Till I Collapse

En sevdiğim şarkılarından.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Valla açıkca söyleyeyim bunca yıldır Codu korudum savundum üzerine oyun gelmez dedim ama BattleField 3 ün videolarını gördükten sonra Ayrı bir kategori açtım. Battlefield ve Diğerleri...

o malum videoyu ben de izledim.
sadece videoya göre ayrı bir kategori açtıysan yapacak birşey yok.
battlefield'ın en son çıkan bad company 2 (2010) dahil hepsini oynadım.
multiplayer olarak daha iyi olabilir ama single player'da efsanedir cod mw2
ayrıca bu oyunun 2008'de yapıldığını hatırlatırım. zamanının en iyisiydi, yeni bir çağ açtı, beklentileri yükseltti artık fps beğenemez olduk
infinity ward dağılmasaydı çok daha iyi olurdu :(

Respawn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Battlefield 3 hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.

Bad Company 2 'nin çıkmasından önce ortalık yaygara verildi yok COD bitti yok bitecek.Gülünç.DICE adlı firma evet iyi oyunlar yapıyor ancak oyunun çıkmasından önce yayınlanan gameplay videolarında bile hile yapıyor.Çok etkileniyoruz.Ama oyunu alınca hayal kırıklığı.Oyunlar kötü mü? Hayır ama o kadar şaşalı tanıtıyorlarki farklı bir şey bekliyorsunuz...

Özellikle Bad Company 2 evet MP haritaları büyük olabilir.Ancak COD un MP'si bana göre daha zevkli hatta CS bile zevkli...

Black Ops'u çok beğenmiştim.Ancak oyuncular , oyunda ara videoların çok olmasından dolayı beğenmedi(tabi MW 2'nin aşırı iyi olmasından da olabilir). Sonuç olarak her COD gibi MW 3 te benim gözümde BF nin her oyunundan daha iyi...