Call of Duty Film mi Oluyor!

Salt Okunur

Profesör
Savaşı, oyun makinelerimize en gerçekçi olarak yansıtan yapım, kuşkusuz Call of Duty'dir. Peki bu meşhur seriyi beyaz perdede görmek ister misiniz?

Film kıvamında savaş atmosferi sunan Call of Duty serisi, nihayet beyaz perdeye transfer oluyor. 6 milyondan fazla fan'ı bulunan Call of Duty'nin sinema filmi anlaşması, oyunun yayıncısı Activision tarafından doğrulandı. Eğer gerçekleşirse, İkinci Dünya Savaşı'nı ve modern cepheleri video oyunu olarak ekranımıza taşıyan Call of Duty, sinema salonlarının yolunu tutacak.

savingprivateryan1254816821.jpg

Er Ryan'ı Kurtarmak filminden bir kare

Henüz ayrıntılı bilgi verilmeyen yapımın ne zaman çekileceği, kadrosu ve yönetmeni gibi detaylar belli değil. Ayrıca açıklanan bir vizyon tarihi de henüz yok.

:: Call of Duty'nin filmi için hangi yönetmen ve oyuncularla çalışılmasını isterdiniz?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 
of iste ben buna haber derim ya....
cidden oyun tam anlamiyla efsane insallah filminde fiyasko yasatmazlar...
 
Er Ryan'ı Kurtarmak'tan daha güzel olabileceğini sanmıyorum açıkcası
 
"kapıdaki düşman" filmi call of duty 'ye çok benzeyen bir filmdi.hatta bu filimi ben call of duty'den uyarlanmış diye düşünüyordum.
 
"kapıdaki düşman" filmi call of duty 'ye çok benzeyen bir filmdi.hatta bu filimi ben call of duty'den uyarlanmış diye düşünüyordum.
Hatta COD:WAW daki dimitri karakterinde yine ölülerle dolu havuzda canlanıp birinin elimize sniper vermesiyle başlayan yolculuk hemen aklıma kapıdaki düşman filmini getirdi...Orda bu sahnede rus komutan banyo yaparken avlanıyordu...

Er Ryan ise bir klasik...İnşallah olursa sağlam bir yapı olur...Ama COD da genelde 2 karakter bizim kontrolumuz altında bir oraya bir oraya atlıyoduk bunu nasıl uydururlar acaba...
 
Üst