Call of Duty Black Ops incelemem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Biraz geç oldu ama anca fırsat buldum.Bugün oyunu bitirdim.Oyuna başlarken canım çok sıkıldı.Kapatasım geldi.Ama aynı durum MW 2 de de olmuştu bana.Kendimi oynamaya zorladım ve oyun sonradan açıldı.Gerçekten hayran kaldım yine de MW 2 de o büyülü atmosfer yok.Çünkü MW 2 de 5-6 kez ağlayasım gelmişti(ağlamadım ama :D). Treyarch bunu yapabilirdi daha fazlasını yapamazdı bu yüzden tebrik ediyorum onları.Ama oyunda ciddi bir optimizasyon sorunu var sanki sadece x360 ta yapmaya uğramışlar diğerini de öylesine olsun diye çıkarmışlar.Oyuna puanlarım;

Grafik 85/100
Hikaye-Kurgu 100/100
Ses 85/100
Seslendirme 100/100
Oynanabilirlik 100/100

Genel olarak benden bir 90 puan hakketti

::Siz oyuna yüz üzerinden kaç verirsiniz?

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
güzel inceleme, kasma(single playerde) problemine bir önerin var mı?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Teşekkürler, epey detaylı bir inceleme olmuş. :tongue:
Benim puanım adının hatrına 70. O değil bu oyunu geçen hafta hardened ve veteran seviyelerde peş peşe iki kere bitirdikten sonra dün gece tekrar MOH kurup bitirdim ve o oyuna haksızlık yaptığımı anladım. Kesinlikle bundan daha iyi. Bu gece de BBC kuracağım ve zamanında sövdüğüm o oyunun da aslında bundan daha iyi olduğuna şüphem yok.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
güzel inceleme, kasma(single playerde) problemine bir önerin var mı?
Oyunun ilk yaması küçük işlemci düzeltmeleri içeriyordu.Genelde MP sorunlarını çözüyor.

İkinci yama ise SP modundaki işlemci ve ekran kartı sorunlarını çözecek.Oyunun asıl ihtiyacı işlemci aslında ekran kartı...

P4 3.00 Ghz , 2 GB RAM ve 48xx lik bir sistem rahatça oynatır.Ama P4 e o ekran kartı alınmaz tabi :D

İkinci yama sorunları çözer...

MOH bana çok basit bir oyun geldi.Arkadaşlar bu oyunu kasmadan oynayınca gerçekten zevki çıkıyor.... Ama Treyarch 1 sene boyunca sadece hikaye ve X360 a çalışmış o kadar ...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Daha önceki yorumlarımda oyun hakkında CoD serisinin en kötüsü diye bahsetmiştim. Fikrim oyunu tamamen bitirince değişti. Oyunun ilk bölümlerinde ben de hakikaten çok sıkıldım. 3'te 1'ini geçtikten sonra oyundan zevk almaya başladım. Çok da hoşuma gitti oyun. Hatta MW2'den daha çok sevdim ve gerçekçi buldum. Yeni tüfekler güzel, helikopter kullanabilmek çok güzel. Vietnam ve 2.Dünya Savaşına dönüp savaşabilmek de harika olmuş. Oyunda sevmediğim tek taraf yapay zekanın kötülüğü oldu. Görmezden geldim artık. O da tam olsaymış en sevdiğim CoD oyunlarından biri olacaktı. Bir de tekrar oynamak istediğimizde keşke şu ara bölümleri bir tuşa basarak atlayabilsedik harika olurdu.