Call of Duty 7 Hakkında Yeni Söylentiler

GökhanGirgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Call of Duty serisin yenin oyunun adının ”Call of Duty:Black Ops”olacağını ve çıkış tarihinin Kasım 2010 olacağı hakkında söyletiler dolaşa dursun. Asıl bizi heyecanlandıranın oyunun çok kapsamlı bir zaman aralığında geçecek olması.Bu bölümlerden bazılarının soğuk savaş ve vietnam gibi yakın tarihin önemli savaşları olduğu gibi 1980′lerdeki iran elçiliği görevi gibi daha ”modern warfare” tarzı görevlerde olacak.Call of Duty:World at war’daki ”zombi modu” modununda oyunda bulunacağı hakkında söylentilerde var. Call of Duty serisinin severleri asıl heyecanlandırıcak söylenti ise dedicated server desteğininde oyunda bulucak olması olmalı bakalım bunların hangileri gerçek olacak hangileri söylenti ?

Kaynak

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Ekran kartım busefer kaldırmaz heralde :D

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Ekran kartım busefer kaldırmaz heralde :D

Kaldırır kaldırır. Cod 4-5-6'dan birini rahatça oynayabiliyorsan, bunu da oynarsın muhtemelen. Grafikler orta şekerli ama mükemmel optimizasyonla beraber 3-5 sene önceki kartlarla bile çatır çatır oynanıyor cod serisi.:)

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten cod serisinin optimizasyonu müthiş benim 4 senelik hd 3650 ile aa kapalı herşey high de 40 fps alıyorum cidden müthiş.

---------- saat 11:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 11:42 eklenmişti ----------

Aynı zamanda söylentiler baştan yanlış çünkü yeni çıkacak oyunun adı call of duty 6 olacak.Modern Warfare 2 6. oyun sayılmıyordu.Öyle olsaydı adı call of duty 6:modern warfare 2 olurdu.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Activision InfinityWard kurucularını kovmuşdu en son.. InfinityWard kurucuları dava filan açmışlardı..
InfinityWard'ın geliştirdiği iki oyunda Activision'un yıldızını yükseltti ve dünya çapı başarı yakaladı.
3'ü InfinityWard ekibi geliştirmezse adam akıllı bir şey çıkacağını sanmıyorum..

modern-warfare-3-background.jpg

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Cod 4.5.6 serisi muhteşemdi bakalım 7 nasıl olacak çıksın bakalım bekliyoruz...

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
world at war hariç, 4 ve MW2 efsaneleşen oyunlar artık kasım ayını iple çekiyoruz

is_for_you

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslında patlama efektleri su efektleri falan world at war daha kaliteli.Ama oyundaki karakterler vs. modern warfare de efsaneleşmiş o yüzden daha iyi geliyo modern warfare.